Systeemupdates voor PS5 en Switch uitgebracht


Details overheen beide updates zijn schaars. Den PlayStation 5-patch brengt den console zoals versie 21.02-04.50.00 plusteken zorgt voordat verbeterde systeemprestaties. Den afgelopen maanden werden er alreeds soortgelijke updates uitgebracht. Afgelopen september verscheen den laatste volwassene update voordat den console, waardoor den PS5 uitgebreid kon wordt met SSD-schijfruimte.

Switch-update 13.2.0 omvatten iets vergelijkbaars: zowel diegene update zorgt voordat vooruitgang te den stabiliteit van ie systeem. Volgens dataminer OatmealDome is er eentje update ge aan ie ‘nim’-component binnenshuis den console, waarmee gecommuniceerd wordt wending Nintendo’s servers, honingdrank den sponsoring van CADPA, ie nieuwe ratingsysteem van China. Den laatste volwassene Switch-update verscheen zowel te september, waarmee sponsoring voordat bluetoothapparaten worden toegevoegd.

switch oled

 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde vergroting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit klas noch meer uit op Switch plusteken Xbox 01 december 2021 14:12


 • Everwild

  Hoofddesigner Alien Isolation gaat ontwikkeling Everwild aansturen 01 december 2021 14:12

Wel

Plaats een reactie

ajax-loader