Sting zingt tijdens The Game Awards een nummer uit Arcane


Den wereldberoemde artiest, zowel vertrouwd van den betrekking The Police, gaat ie nummer What Could Have Bot zingen, dat zowel te den Netflix-serie Arcane zit. Erin wordt ie nummer zowel voort Sting gezongen. Den komende dagen gaan er meer muzikale intermezzo’s voordat The Spel Awards aangekondigd wordt.

Ie eerste sector van den League of Legends-serie Arcane is sinds 7 november vacant op Netflix. Ie tweede plusteken derde sector kwamen zometeen te den maand uit. Den serie wordt uitermate juist ontvangen plusteken eentje tweede seizoen is nu bevestigd.

The Spel Awards wordt te den nacht van 9 op 10 december gehouden plusteken opstarten wegens 2 uur ‘s nachts Nederlandse tijdstip. Er wordt awards uitgedeeld aan games diegene dit klas zijn verschenen. Daarnaast wordt er veertig totdat vijftig volgende games getoond, waaronder eentje tal onhullingen.


 • bonuslevel

  Vertellen te Nintendo-games met Simon Zijlemans- Bonuslevel #73 01 december 2021 11:12


 • Dying Light 2 art

  Ontwikkeling Dying Light 2: Stay Human is gecompleteerd 01 december 2021 11:12


 • Minecraft Caves & Cliffs Part 2

  Tweede sector Caves and Cliffs-update voordat Minecraft nu uit 01 december 2021 11:12


 • Card Shark

  Indiegame Card Shark uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 11:12


 • Chrono Cross

  Square Enix hint zoals Chrono Cross-content te Another Eden 01 december 2021 10:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader