Cyberpunk 2077 op dit moment bestverkochte Steam-game


Dat blijkt uit dit officiële register. Den spel verscheen staart 2020, maar den verkoper van ie spel is opwaarts geschoten vanwege ene prijsdaling van vijftig procent, mits onderdeel van den herfstuitverkoop van ie podium. Mensen kunnen den spel nu voordat 29,99 euro kopen.

Den verrijking ter verkoper heeft er zowel voordat gezorgd dat den gemiddelde inschatting van gebruikers is gestegen. Den gemiddelde inschatting van den spel, diegene op lancering worden gehekeld vanwege ventilatoren plus pers wegens den vele aanwezige bugs plus andere problemen, staat op dit ogenblik modaal op ‘grotendeels positief’. Recente recensies van toneelspelers zijn modaal ‘hevig positief’.

Pawel Sasko, den CD Projekt Red-werknemer diegene verantwoordelijk wasgoed voordat den missies ter Cyberpunk 2077, uit op social media zijn danken voordat den positieve reacties. Zijn tweet is hieronder te zien.

Vorige week gaf CD Projekt alhoewel aan dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk vertrouwd moeten komen te staan mits hevig goede spel. “Wij denken dat Cyberpunk 2077 op den lange termijn mits ene hevig goede spel waargenomen gaat wordt, plus televisiekanaal mits onze andere games jarenlang blijft verkopen – zeker omdat hardware steeds krachtiger wordt plus wij den spel blijven verbeteren.”


  • Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl zijn trouwe remakes 29 november 2021 10:11


  • Halo Infinite

    Beloningen voordat aankomend Halo Infinite-multiplayerevent mogelijk gelekt 29 november 2021 08:11


  • 13 Sentinels: Aegis Rim komt ter 2022 zoals Switch 29 november 2021 08:11


  • Phil Spencer benoemt Psychonauts 2 totdat zijn spel van ie schooljaar 29 november 2021 08:11


  • The Lord of the Rings Online

    Uitgeverij bevestigt wederom visuele upgrade Lord of the Rings Online 29 november 2021 08:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader