Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam af


Roblox klaagt YouTuber aan wegens opruiend rijrichting

The Roblox Corporaton, ie handel achter ie populaire spel Roblox, klaagt YouTuber Ruben Sim aan. Den YouTuber zullen ie handel op allerlei wegen teisteren.

Lees voorts

Roblox

Lego Builder’s Journey nu verkrijgbaar op Xbox

Lego Builder’s Journey is nu digitaal verkrijgbaar op Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One.

Den spel wasgoed voordien alreeds verschenen op pc plusteken Nintendo Switch, plusteken laat toneelspelers allerlei puzzels oplossen met Lego-constructies wegens zo eentje Lego-poppetje rond te kunnen toestaan stappen.

Lees voorts

Lego Builder's Journey

Battlefield 2042 trapt moeizaam overheen

Twee weken na onze eerste bevindingen vanaf review ter progress lijkt den lancering van Battlefield 2042 uitgehard. Den servers rondtollen op volle toeren, maar den ervaringen daarop exporteren voordien twijfelen dan overtuigen. Te den voet heeft den nieuwe Battlefield sympathiek watten potentie, maar den shooter wordt vooralsnog afgescheept ter eentje hevig wankel schip.

Battlefield splitst zichzelf ditmaal op ter drietal losse segmenten. All-Out Warfare is simpelweg ‘ie nieuwe Battlefield’, Battlefield Portal remixt dat met eerdere nostalgie uit den serie plusteken Hazard Zone staat op zichzelf indien competitieve survivalmodus. Ie is, zoals voordien alreeds uiteengezet, sympathiek watten Battlefield. Tegelijkertijd maakt dat den shooter zowel opvallend dun gelaagd, ter vlagen zelfs ondoordacht. Des te meer wij spelen, des te schrijnender dat wordt.

Lees voorts

Battlefield 2042

Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta

Toneelspelers diegene zichzelf inschrijven kunnen mogelijk op 4 plusteken 5 december op vaststellen tijden met den spel aan den slag. Op zaterdag zijn den servers tussen 03:00 plusteken 07:00 uur, 13:00 plusteken 17:00 uur, plusteken 19:00 totdat 23:00 uur live, plusteken op zondag tussen 03:00 plusteken 07:00 uur.

Ene nieuwe trailer legt daarnaast den spelsystemen van den spel uit. Te Dragon Ball: The Breakers willen zogenaamde Survivors ontvluchten van eentje Raider. Surviors voorschrijven overheen verschillende middelen, zoals den zielen van weten personages wegens terug te vechten. Den Raider betreft eentje krachtige vechter uit ie Dragon Ball-universum dat alle Survivors probeert uit te schakelen.

Lees voorts

Dragon Ball: The Breakers

Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie

Te navolging van Sony plusteken Microsoft heeft zowel Nintendo zichzelf ontkennend uitgesproken overheen ie krapte aan handeling ter Activision Blizzard wegens diens giftige werksituatie op te lossen.

Doug Bowser, den directeur van Nintendo Amerika, heeft zichzelf daarginds ter eentje inwonende e-mail overheen uitgelaten, zo heeft Fanbyte gemeld. “Televisiekanaal zoals jullie volg ik den laatste ontwikkelingen te Activision Blizzard plusteken den blijvende berichten overheen seksuele vreesaanjaging plusteken venijn te ie handel. Ik vind dit berichten verontrustend. Zij staan loodrecht op mijn waarden plusteken diegene van ie handel.”

Lees voorts

Activision Blizzard

Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch ter Mortal Kombat zien verschijnen

Indien ie aan filmster Keanu Reeves ligt, verschijnen personages Neo uit The Matrix plusteken John Wick nooit ter Mortal Kombat-games.

Dat laat hij weten tijdens ie beantwoorden van vragen van ventilatoren ter eentje video van Esquire. Hij worden gevraagd of hij eentje van den personages graag ter eentje Mortal Kombat-game ziet verschijnen. “Indien ie aan mij ligt noch. Mortal Kombat is omvangrijk, maar Neo, John Wick… weet jij, diegene exporteren hun inherent goedje. Mortal Kombat doet zijn inherent ding.”

Lees voorts

Mortal Kombat

Voorspel: China weert eentje opeenhoping fantastische personages

Wil jij ter China eentje filmrolletje zien of eentje spel spelen, dan loop jij tegen allerlei limieten aan. Regelmatig wordt er scènes uit films geknipt diegene wegens censuur noch zijn toegestaan. Recentelijk is er eentje memo gelekt waarin nieuwe regels zijn opgesteld voordat games.

Hieruit blijkt dat games met stelletjes van idem sekse wederrechtelijk wordt. Zowel vrouwelijke mannen mogen noch meer, netwerken indien games waarin ie gender van eentje personage noch meteen manifest is.

Lees voorts

Voorspel

Microsoft publiceert oude schrijven waarin ie overname Nintendo bespreekt

Indien onderdeel van den verjaring van Xbox heeft Microsoft eentje oude schrijven gepubliceerd waarin ie eentje overname van Nintendo bespreekt.

Dat merkte Eurogamer vandaag op. Den schrijven is origineel schrijven doorheen den ie toenmalige kop van hardware, Rick Thompson, plusteken gestructureerd aan voormalige Nintendo of America-directeur Jacqualee Story. Erin probeert Thompson eentje meeting met voormalige hardware-hoofd Genyo Takeda plusteken voormalige Nintendo-directeur Hiroshi Yamauchi op te zetwerk.

Lees voorts

‘Cyberpunk 2077 zou uiteindelijk bekendstaan indien hevig goede spel’

Ontwikkelaar CD Projekt Red denkt dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk indien hevig goede spel vertrouwd zou staan.

Dat meldt directeur Adam Kiciński ter eentje vraaggesprek met Den Poolse krant Rzeczpospolita. “Cyberpunk 2077 is ie grootste, uiterst ambitieuze plusteken uiterst ingewikkelde project ter onze zevenentwintigjarige geschiedenis. Te zowat elk facet hebben wij geprobeerd onze limieten te verleggen, netwerken indien wij met elke The Witcher-game hebben gedaan.”

Lees voorts

Cyberpunk 2077

Tweede omvangrijke update voordat Battlefield 2042 nu vacant

Dice heeft den tweede omvangrijke update voordat Battlefield 2042 uitgegeven.

Gisteren liet Dice alreeds weten dat er vandaag eentje nieuwe update zullen uitkomen. Den gunplay moeten ermee ter ieder geval verbeterd wordt. Zo willen kogels preciezer vijanden treffen, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn.

Lees voorts

battlefield 2042battlefield 2042

Toneelspelers vinden onafgemaakte vr-modus ter GTA: The Trilogy

Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste eentje video op Twitter waarin den modus is te zien ter San Andreas. Dat lijkt eentje ietsje op den first-person modus uit Grand Theft Automaat 5, maar is toegankelijk doorheen GTA.VR.1 ter te typen ter ie debugmenu, watten insinueert dat ie bedoeld wasgoed indien vr-modus.

Logischerwijs schenkkan den onafgemaakte modus eenzaam ingeschakeld wordt via ie debugmenu, watten weer eenzaam toegankelijk is doorheen mods te gewoontes. Ie is noch vertrouwd waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk wasgoed er noch toereikend tijdstip wegens den optie overheen te maken, of wellicht is ie eentje test voordat den vr-versie van San Andreas diegene aangekondigd is voordat Oculus Quest 2.

Lees voorts

gta the trilogy

  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling ter Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader