Voormalige Bioware-schrijver ziet Mass Effect-televisieserie niet zitten


Eergisteren kwam zoals zonder dat Amazon Prime mogelijk nagenoeg eentje overeenkomst rond heeft voordat eentje televisieserie gebaseerd op den Mass Effect-reeks. Gaider, diegene aan den Bioware-reeks Dragon Age heeft gewerkt, meldde op Twitter echter dat hij dat geen was idee vindt.

Eén van den uitgangspunten diegene hij hiervoor aanhaalt, is dat zowel Mass Effect mits Dragon Age protagonisten hebben diegene doorheen den speler zelf invulling kunnen wordt. “Den tv-show moeten dus selecteren of ie eentje man of vrouw wordt, waarmee jij meteen eentje gedeelte van den ventilatoren ter ie harnas jaagt.” Zowel zullen ie personage opeens waarlijk eentje persoonlijkheid hebben, met keuzes diegene hij of zij maakt.

Volgens Gaider waren den vertellen ter zowel den Mass Effect- mits Dragon Age-games op hun best “winstgevend”. “Interactie wasgoed den ster, noch den plot. Zonder dat ontvang jij mogelijk eentje redelijk generieke fantasy- of science-fiction-show, eentje waarbij eentje vitaal gedeelte van den ventilatoren op voorhand reeds verontwaardigd is.”

Gaider ziet eentje televisieserie gebaseerd op Mass Effect dus noch zitten. Hoe dan zowel is den tv-serie vooralsnog noch officieel bevestigd.


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 27 plus 28 november 26 november 2021 16:11


 • Dramatisering van hoe Nvidia's DLSS-upscaling werkt.

  Nvidia’s DLSS nu officieel ondersteund op Valve’s Proton 26 november 2021 16:11


 • Black Friday

  Hier vind jij alle Black Friday-deals voordat gaming 26 november 2021 16:11


 • Black Friday-deals: Xbox One 26 november 2021 16:11


 • Art of God of War

  Black Friday: Den uitgelezene gaming merchandise plus hebbedingetjes 26 november 2021 16:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader