Uncharted: Legacy of Thieves bevat waarschijnlijk geen multiplayer


ESRB, den Amerikaanse organisatie diegene leeftijdsclassificaties schenken aan games, meldt namelijk dat ie spel “geen interactieve elementen” heeft. Onder interactieve elementen valt den potentie voordat toneelspelers wegens interactie met elkander te hebben. Ermee lijkt ESRB dus te suggereren dat ene multiplayer ontbreekt.

Ter Uncharted: Legacy of Thieves zitten den spel Uncharted 4: A Thief’s End plus The Lost Legacy. Ter A Thief’s End zat ene competitieve multiplayer plus na lancering zowel ene coöperatieve survivalmodus. Beide modi waren zowel speelbaar via Lost Legacy. Ie lijkt er dus op dat diegene verzuimen te den volgende collectie, reeds is dit nog noch officieel bevestigd.

Uncharted: Legacy of Thives komt ergens start volgend klas uit op PlayStation 5 – mogelijk rond den release van den Uncharted-film te sprokkelmaand – plus kort daarna zowel op pc. Ie is voordat ie voorafgaand dat Uncharted-games op pc speelbaar wordt.


  • Lego Builder's Journey

    Lego Builder’s Journey nu verkrijgbaar op Xbox 26 november 2021 08:11


  • Alle gamereleases op ene rij 26 november 2021 08:11


  • WRC 10-update voegt nieuwe content toe 26 november 2021 08:11


  • Nieuwe Pokémon-games één na succesvolste Switch-release te Japan 26 november 2021 08:11


  • Black Friday

    Black Friday-deals: Xbox Series X plus S 26 november 2021 08:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader