Twelve Minutes verschijnt in december op PlayStation en Switch


Dat hebben uitgeverij Annapurna Interactive plusteken ontwikkelaar Nomada aangekondigd. Den spel verscheen te augustus dit klas alhoewel op Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken Steam.

Ter Twelve Minutes wordt eentje man plusteken zijn vrouw vermoord voort eentje smeris diegene aan den deur komt. Na den moord ontwaken toneelspelers vlak voordat den voorval plusteken willen zij te twaalf minuten alledaagse objecten met mekaar samenvoegen wegens zien te voortbestaan. Aan den spel verleenden acteurs Daisy Ridley, James McAvoy plusteken Willem Dafoe hun stemmen.

Gamer.nl gaf eentje 6,5 aan den spel: “Twelve Minutes is eentje indiegame waar alhoewel jaren zoals wordt uitgekeken, met name voort zijn unieke concept. Eentje man zit vast te eentje tijdlus van twaalf minuten plusteken ie is aan jou wegens steeds kleine spullen aan te schreden plusteken den gebeurtenissen eentje andere kantkloswerk op te zenden. Dat idee blijkt zichzelf te den praktijk minder wasgoed te uitlenen voordat eentje spel dan gehoopt.”


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Vloedgolf: Super Rush ontvangt twee nieuwe functies plusteken personages 24 november 2021 15:11


 • Microsoft publiceert oude schrijven waarin ie overname Nintendo bespreekt 24 november 2021 14:11


 • Thanksgiving te Red Dead Online 24 november 2021 14:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader