Sledgehammer onderzoekt crashes in Call of Duty: Vanguard


Dat meldt ie nering op Twitter. Ie retweet daarnaast ene tweet van Blizzard waarin wordt vermeld dat den servers van Activision Blizzard ie mikpunt van DDoS-aanvallen zijn. Mogelijk veroorzaakt dat den crashes. 

Mits gevolg van den problemen is ie schrede ter den spel gelanceerde Secrets of the Pacific-evenement voorbijgaand uitgeschakeld. Ter dit evenement willen toneelspelers objecten uit andere tijdperken vinden wegens inlichting overheen den volgende Caldera-map voordat Warzone te verzamelen. Diegene schrijfmap komt op 8 december online.

Sledgehammer Games plaatste zowel ene tweet waarin ie nering meldt dat ie zowel diens werknemers indien toneelspelers wil blijven ondersteunen. “Wij willen dat Sledgehammer Games ene veilige plusteken welkome plek is voordat iedereen plusteken blijven onze kanalen usances wegens jullie te updaten overheen den spel plusteken onze toekomst.”


  • Roblox

    Roblox klaagt YouTuber aan wegens opruiend rijrichting 25 november 2021 08:11


  • Kojima deelt kiek van werkzaamheden aan verfrissend project 25 november 2021 08:11


  • Martha is Dead komt op 24 schrikkelmaand uit 25 november 2021 08:11


  • Fortnite

    Chapter 2 van Fortnite eindigt ter december 25 november 2021 08:11


  • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken inlichting op ene rij 25 november 2021 08:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader