Hollow Knight-aanval nu beschikbaar in Dead Cells


Ontwikkelaar Motion Twin legt uit dat den Knight zelf “te verlegen is wegens zijn gezicht te voordoen”, maar dat zijn uitval, waarmee toneelspelers kunnen ‘pogoën op vijanden met ie zwaard’, nu ter den spel vacant is. Te den tweet hieronder is den move te zien.

Den roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen Dead Cells worden ja ontvangen wegens zowel den pers mits gamers. Ie spel is tussentijds verkrijgbaar pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS plus Android.

Gamer.nl gaf ene 8,5 aan Dead Cells: “Roguelike Dead Cells is meedogenloos, vrijgevig, gevarieerd plus diepgaand. Indien ene goede papa helpt ie spel jij rechtopstaand wanneer jij valt, legt uit watten er lapsus ging plus geven jij ene verse inkeping mee wegens tijdens jij volgende poging op te kauwen.”


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus verwittiging op ene rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Filmrolletje rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op filmrolletje plus tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek tijdens noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader