Fans wekken online multiplayer van Motorstorm tot leven


Den servers van den PlayStation 3-lanceringsgame gingen start vorig tienjaarsperiode offline. Ene menigte ventilatoren diegene zichzelf PlayStation Online Network Emulated noemt heeft den spel echter geëmuleerd plus den online multiplayer speelbaar geproduceerd via eentje inherent server.

Toneelspelers willen welnu eentje PlayStation 3 plus eentje exemplaar van den spel hebben wegens mee te kunnen tenuitvoerleggen. Vervolgens willen den netwerksettings van den PS3 veranderd wordt. Den primaire DNS moeten zoals 185.194.142.4 veranderd wordt plus den secundaire DNS zoals 8.8.8.8. Op diegene wijze wordt er verbinding geproduceerd met den server van den menigte.

PlayStation Online Network Emulated doet dit trouwens zowel voordat enkele andere PlayStation-games, waaronder Warhawk, Killzone 2 plus Twisted Metal Black. Er wordt zelfs gewerkt aan eentje geëmuleerde versie van PlayStation Huis. Meer kennisoverdracht is op den webstek van den menigte te vinden.


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie korten met consoles plus pc: zo doen jou dat 23 november 2021 11:11


 • Activision Blizzard

  Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie 23 november 2021 11:11


 • The Touryst

  The Touryst verschijnt ter december op Steam 23 november 2021 10:11


 • Serious Sam 4

  PS5-versie van Serious Sam 4 mogelijk ter den maak 23 november 2021 10:11


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op eentje rij 23 november 2021 09:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader