'Film rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen'


Dat claimt Michael Mando, den onderaannemer diegene silhouet schenken aan Vaas, te eentje gesprek met Gaming Bible. “Ik denken er alhoewel eentje tijdje overheen na. Ik heb er eentje twee klas geleden alhoewel met Ubisoft overheen gepraat. Ik heb zij tijdens eentje koffie watten ideeën voordat eentje filmrolletje gegeven.”

Mando meldt dat diverse producenten interesse hebben, evenzo schrijvers van Breaking Bad plusteken Better Call Saul, series waarin Mando wentelen vertolkt. Zowel zullen regisseur Greg Russo – verantwoordelijk voordat den recentelijk verschenen Mortal Kombat-film – interesse hebben getoond. “Ik denken dat wij er sluit via zijn, wij gaan ie zien.”

Ondanks dat Far Cry 3 alhoewel jaren uit is, staat den schurk uit den spel weer te den zoeklicht omdat vorige week betaalde dlc uit is gekomen voordat Far Cry 6 waarin toneelspelers Vaas regeren. Ter januari plusteken maart 2022 willen respectievelijke Pagan: Control plusteken Joseph: Collapse uitkomen, waarin met den slechteriken uit Far Cry 4 plusteken Far Cry 5 gespeeld schenkkan wordt.


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op filmrolletje plusteken tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek via noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11


 • PlayStation 5

  Patent wijst op mogelijke overkomst van PS5-faceplates van Sony 22 november 2021 14:11


 • Bohemia Interactive Simulations

  Defensiebedrijf koopt simulatiestudio Arma-ontwikkelaar op 22 november 2021 11:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader