Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek bij niet snel oplossen problemen


Dat claimt Wall Street Journal. Kotick zullen dit afgelopen vrijdag te eentje meeting met leidinggevenden binnenshuis ie handelsbedrijf hebben gemeld. Ie is noch verhelderend of Kotick duiding heeft gegeven aan watten hij verstaat onder ie snel oplossen van den problemen plus op watten voordat wijze hij dit wil verwezenlijken.

Vroeger dit maand verscheen eentje wetsartikel van Bloomberg waarin wordt geclaimd dat Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plus giftig werkgedrag op den werkvloer van ie handelsbedrijf. Indien gevolg daarvan hebben leidinggevenden van zowel Sony indien Microsoft inwendig hun onvrede geuit te e-mails zoals werknemers.


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus inlichting op eentje rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Speelfilm rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op speelfilm plus tv 22 november 2021 15:11


 • PlayStation 5

  Patent wijst op mogelijke overkomst van PS5-faceplates van Sony 22 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader