Unieke cpu uit Intel NUC 11 is nu ook in desktop te plaatsen


Maxsuns MS-Meterstone (HM570) is eentje ATX-moederbord waarop eentje van den weinige Tiger Lake-desktopprocessoren op 10 nanometer onmiddellijk vastgesoldeerd wordt. Den Intel Core i7-11800H is eentje achtkernige, totdat 65 watt opgepompte laptopprocessor, diegene totdat voordat kort enkelvoudig ter den zogenaamde “Beast Canyon” NUC 11-systemen aangetroffen worden.

Waar Intel den chip gebruikte indien kern voordat hun unieke inherent moederbordkaartjes, maakt Maxsun ie mogelijk er eentje meer traditioneel systeem omheen te opbouwen. Den processor is, met eentje hittespreider van roodkoper plusteken aluminium, geïntegreerd ter ie moederbord. Welke (actieve) koelers daarop werken — plusteken hoe dit bevestigd dienen te wordt — is nu lastig te achterhalen.

Close-up van de Intel Core i7-11800H nadat deze losgemaakt is van het Maxsun MS-Meterstone moederbord.

Ie unieke moederbord behoudt welnu den compatibiliteit met PCIe 4.0, zij ie enkelvoudig voordat eentje van den twee M.2-sloten. Den PCIe-poorten zelf (x16, x4 plusteken x1) zijn gelimiteerd totdat Gen 3-ondersteuning plusteken den twee DDR4-kanalen beperken zichzelf standaard totdat 2933 MHz — reeds zullen er overklokmogelijkheden op ie moederbord dominant willen zijn.

Den Maxsun MS-Meterstone is vooralsnog enkelvoudig te koop te Chinese retailer JD, waar den prijs 2899 yuan bedraagt. Omgerekend is dat ongeveer 400 euro voordat eentje moederbord, met den unieke, achtkernige Intel-processor. Let welnu op: zonder Azië wordt den meeste Maxsun-producten nauwelijks totdat noch verkocht.


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  ‘RX 6500 XT plusteken RX 6400 van AMD hebben 4 GB memorie’ 20 november 2021 14:11


 • Zij-aan-zij vergelijkingen van native 4k, spatial upscaling en twee verschillende DLSS-instellingen in Deathloop, bekeken vanuit Nvidia's ICAT-software.

  Nvidia lanceert beeldvergelijker ICAT 17 november 2021 14:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nieuwe RTX 2060-kaarten van Gigabyte gelicenseerd 16 november 2021 14:11


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia claimt dat DLSS 2.3 huis is dan spatial upscaling 16 november 2021 13:11


 • Bovenaanzicht van de Playdate-handheld van Panic.

  Levering Playdate uitgesteld zoals 2022 12 november 2021 06:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader