Rockstar verontschuldigt zich voor staat van Grand Theft Auto-trilogie


Dat deed ie concern op diens webstek. “Wij willen ene update geven overheen den onverwachtse technische problemen diegene aan ie licht zijn gekomen met den lancering van den collectie. Wij willen onzerzijds ten eerste oprecht verontschuldigen voordat iedereen diegene problemen tegen is gekomen tijdens ie spelen.”

Rockstar laat weten dat ie concern begrijpt dat den drietal games voordat veel mensen speciale waarde hebben. “Den nieuwe versies van dit klassieke games bevatten noch den kwaliteit diegene onze inherent standaard haalt, of den standaard diegene onze ventilatoren vooruitzien.”

Ie concern laat weten dat ie technische problemen wil blijven beetgrijpen plusteken elk van den drietal games wil blijven verbeteren. Daarbij meldt ie zowel dat diverse werknemers van Rockstar online wordt lastiggevallen wegens gamers, plusteken ie concern vraagt of mensen respectvol kunnen blijven.

Totdat slot wordt den klassieke pc-versies van Grand Theft Automaat 3, Vice City plusteken San Andreas terug op den Rockstar Store situeren ter ene gedichtenverzameling. Dit werden kort na den boodschap van den vernieuwde trilogie verwijderd. Iedereen diegene totdat plusteken met 30 juni 2022 The Trilogy – The Definitive Edition koopt, ontvangt den klassieke versies kosteloos ter den Rockstar Games Launcher.

Den vernieuwde trilogie word sinds release gehekeld wegens pers plusteken gamers wegens den vele technische problemen. Op Gamer.nl ontving den trilogie ene score van 4: “Twee decennia lang stonden den drietal GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plusteken tijdloze rietje gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games ter één opstopper symbool voordat watten ene remaster absoluut noch moeten verrichten.”

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  ‘RX 6500 XT plusteken RX 6400 van AMD hebben 4 GB herinneringsvermogen’ 20 november 2021 14:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Eerste patch voordat Grand Theft Automaat: The Trilogy uitgebracht 20 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Den multiplayer van Call of Duty: Vanguard is nu kosteloos speelbaar 20 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is goud getogen 20 november 2021 11:11


 • Pac Man

  Pac-Man Museum+ aangekondigd voordat consoles plusteken pc 20 november 2021 11:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader