Maker Scalebound doet boekje open over annulering


Scalebound, waarin toneelspelers eentje man plus eentje draak zullen leidinggeven, wasgoed te ontwikkeling mits exclusieve Xbox-game via den studio achter Bayonetta plus Nier: Automata. Ie spel worden vorig tienjaarsperiode echter geannuleerd.

Te eentje nieuwe video van Cutscenes legt Hideki Kamiya uit watten er vergissing ging. “Microsoft verwachtte veel van onzerzijds plus wij moesten daaraan zien te volstaan. Den spel moest uitkomen op den nieuwste Xbox-console (den Xbox One). Ik wilde graag eentje technisch vooruitstrevende spel maken, iets fotorealistisch.” Kamiya legt uit dat hij den graphics van den spel zo statig mogelijk wilde maken, plus dat hij dat combineerde met eentje fantasievol thema, onder andere met eentje draak.

“Wij werkten te eentje omstreken diegene wij noch gewoon waren: wij ontwikkelde te den Unreal Engine plus ie ontbrak onzerzijds aan den noodzakelijke kennis wegens eentje spel met online features te maken. Wij moesten veel volwassene hindernissen overvallen. Wij waren noch geoefend voldoende plus konden diegene noch overvallen, met (den nietigverklaring) mits resultaat.”

Kamiya verontschuldigt zichzelf voordat den nietigverklaring van den spel. “Ie spijt mij, toneelspelers diegene er zoals uitkijken, plus Microsoft diegene onzerzijds mits zakenpartner vertrouwde. Ik wil mij zowel mits maker plus mits onderdeel van PlatinumGames verontschuldigen.”


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  ‘RX 6500 XT plus RX 6400 van AMD hebben 4 GB herinneringsvermogen’ 20 november 2021 14:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Eerste patch voordat Grand Theft Automaat: The Trilogy uitgebracht 20 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Den multiplayer van Call of Duty: Vanguard is nu kosteloos speelbaar 20 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is goud getogen 20 november 2021 11:11


 • Pac Man

  Pac-Man Museum+ aangekondigd voordat consoles plus pc 20 november 2021 11:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader