Final Fantasy 7: The First Soldier is een miljoen keer gedownload


Dat heeft Square Enix aangekondigd. Den spel verscheen afgelopen woensdag voordat iOS plusteken Android plusteken schenkkan kosteloos gedownload wordt. Wegens den downloadcijfers te vieren, ontvangen alle toneelspelers kosteloos drietal Shinra Pack Tickets plusteken twee Chocobo Feed Sets.

Final Fantasy 7: The First Soldier worden voordien dit schooljaar aangekondigd plusteken is ene battle royale-game diegene zichzelf dertig schooljaar voordat den gebeurtenissen te Final Fantasy 7 afspeelt. Ie spel speelt zichzelf te Midgar uit. Den speler is ene soldaat diegene moeten vechten voordat zijn leven. 75 ‘kandidaten’ voordat Shinra’s elite Soldier-unit willen vechten voordat ene plekje. The First Soldier schenkkan verder zowel met controller gespeeld wordt.


 • Metal Hellsinger

  Ritmische shooter Metal: Hellsinger uitgesteld zoals 2022 19 november 2021 15:11


 • GeForce Now

  Nvidia GeForce Now-app komt zoals voorschrijven LG-televisies 19 november 2021 13:11


 • Halo Infinite

  Forge- plusteken co-op-modus Halo Infinite verschijnen noch voordat mei 2022 19 november 2021 11:11


 • GTA Trilogy

  GTA-modders vechten tenlastelegging Take-Two aan 19 november 2021 11:11


 • flight simulator

  GOTY-update plusteken eerste uitzetting Microsoft Flight Simulator nu vacant 19 november 2021 11:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader