PlayStation-baas uit zorgen over beschuldigingen Activision-CEO


Bloomberg meldt dat Ryan den e-mail gisteren zoals PlayStation-werknemers stuurde. Hij reageert ermee op ene vroeger dit week verschenen wetsartikel van Bloomberg waarin wordt geclaimd dat Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plusteken giftig werkgedrag op den werkvloer van ie handel.

Te den e-mail meldt Ryan dat hij plusteken ie leiderschap erop Sony “ontmoedigd plusteken verbouwereerd” is overheen den potentie dat Activision “noch voldoende heeft gedaan wegens den diepgewortelde cultuur van discriminatie plusteken vreesaanjaging aan te pakken”.

Ryan zullen zowel hebben gemeld dat hij nadat ie Bloomberg-artikel overheen Kotick worden gepubliceerd, meteen voeling heeft opgenomen met den verspiller “wegens onze enorme zorgen te uiten plusteken te vragen hoe zij den claims diegene te ie wetsartikel vervaardigd wordt gaan beetgrijpen.”

Na ie uitkomen van ie wetsartikel van Wall Street Journal heeft ie raad van bestuur van Activision Blizzard ene statement zoals buitenshuis gebracht waarin men hun steunpilaar uitspreekt wending Koticks leiderschap. honderdvijftig werknemers van ie handel begonnen kort daarna met ene werkonderbreking.


 • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


 • WWE 2K22

  WWE 2K22-vernieuwingen onthuld 18 november 2021 17:11


 • Yooka-Laylee and the Impossible Lair

  Tencent koopt minderheidsbelang te Yooka Laylee-ontwikkelaar 18 november 2021 16:11


 • Battlefield 2042

  Eerste patch voordat Battlefield 2042 uitgebracht 18 november 2021 16:11


 • Elex 2

  Den verschillende facties van Elex 2 18 november 2021 15:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader