Loop Hero komt op 9 december voor Switch uit


Dat hebben uitgeverij Devolver Digital plus ontwikkelaar Four Quarters aangekondigd. Ie spel verscheen te maart dit klas alhoewel op Steam, GOG plus Humble Store.

Loop Hero laat toneelspelers uitzoeken tussen verschillende schoolklassen plus kaartendecks. Vervolgens gaat men op eentje random gegenereerd avontuur, waardoor geen speelsessie idem is. Toneelspelers gewoontes mythische kaartspel wegens vijanden, panden plus terreinen te plekken plus zo ie hoofdpersoon eentje unieke loop te toestaan geoefend. Toneelspelers kunnen eentje overleverskamp uitbreiden tijdens elke speelsessie. 

Loop Hero scoorde eentje 8 op Gamer.nl: “Loop Hero combineert genres, maar ie resultaat is bovenmatig inherent. Dit mysterieuze deckbuilder annex roguelite annex towerdefensegame is daarbij veel dieper dan-ie op ie eerste gezicht lijkt. Ie kost even watten moeite den spelmechanieken te leren kennis, maar jij krijgt ginder eentje bovenmatig spelletje voordat terug waar jij met kalmaan verslingerd aan raakt.”

Hieronder is eentje nieuwe trailer te zien.


 • Multiversus

  Warner Bros.-vechtgame Multiversus officieel onthuld 18 november 2021 15:11


 • dolby atmos

  Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 18 november 2021 14:11


 • Xenoblade Chronicles 2

  Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 18 november 2021 14:11


 • Rainbow Six Extraction

  Den uitgelezene Xbox-deals van den week 18 november 2021 14:11


 • outriders

  Den uitgelezene pc-deals van den week 18 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader