Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl – Bonuslevel #71


Ie is waar: Jacco heeft den afgelopen dagen oorverdovend Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl gespeeld. Hoewel hij nog oog ter oog staat met Cynthia, verstrekken hij ter den review op zustersite PU.nl ofschoon ene voorzichtig vonnis overheen den spel. Voorts hebben Cody plus Jacco ie overheen den rampzalige GTA-remasters, meer Metroid Prime-geruchten, ene mysterieuze spel plus ene prachtig vertelsel overheen Cowie den verloren rund.

Hier vind jou den mp3

Kom te onze Discord! Via dit listig vermag jou met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon verrichten, is wieg! Dan vermag jou zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jou ene vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plus wellicht horen jou jezelf terug ter den volgende uitlevering!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere omvangrijke platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen ter den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Volwassene Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend wasgoed! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Ongezouten plus den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl Preview plus GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10


 • bonuslevel

  Switch Oled Review plus den toekomst van Smash Bros. – Bonuslevel #65 08 oktober 2021 14:10

Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader