Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag beschikbaar


Den spel komt dan lijfelijk uit op zowel PlayStation 5 indien PlayStation 4. Ie gaat wegens ene zogenaamde ‘deluxe edition’, met erin zowel ene stickervel, ene digitale soundtrack, ene digitale zilveren staf voordat te den spel, ene goudkleurig Rot-skin plus unieke Rot-hoedjes.

Kena: Bridge of Spirits kwam op 21 september nu digitaal uit op PlayStation 5, PlayStation 4 plus Epic Games Store. Ie spel scoorde ene 8 op Gamer.nl: “Kena: Bridge of Spirits doet weinig watten wij nu noch vroeger hebben waargenomen. Evenwel bevatten ie spel kleine uitdagingen te terdege verteerbare omgevingspuzzels diegene even verwonderend indien frustrerend zijn. Den spel heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas zowel den mindere spullen overheen. Weliswaar levert ie ene zeer vermakelijke waardigheidstitel op met ene aangename flow plus oogstrelende vormgeving.”

Kena: Bridge of Spirits

 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl review (in-progress) – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11


 • Kingdom Come Deliverance

  Kingdom Come Deliverance is viertal miljoen keer verkocht 17 november 2021 14:11


 • Zij-aan-zij vergelijkingen van native 4k, spatial upscaling en twee verschillende DLSS-instellingen in Deathloop, bekeken vanuit Nvidia's ICAT-software.

  Nvidia lanceert beeldvergelijker ICAT 17 november 2021 14:11


 • Hellblade: Senua’s Sacrifice-patch verbetert graphics van pc-versie 17 november 2021 11:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader