AirPods aan de PS4 koppelen: zo doe je dat


Wegens den AirPods aan den PS4 te samenkoppelen, heb jouw ene toegevoegd apparaatje nodig: ene dongle. Intact vreemd is dat noch, vermits Sony’s inherent draadloze koptelefoons zowel noch zomaar aan den PlayStation te samenkoppelen zijn. Jij hebt dus ene goede bluetoothadapter nodig diegene den verbinding legt tussen den AirPods (of ene ander setje oordoppen) plus den PlayStation 4. Te verschillende online winkels zijn zij gemakkelijk verkrijgbaar. Lees den reviews van den producten actief voort wegens totdat ene goede verkiezing te komen, maar te den poot volstaat elke dongle met den juiste bluetoothversie (4.2 of hoger).

Laat jouw verder noch verleiden voort wilde vertellen overheen gebruikers diegene hun oordoppen zonder bluetoothdongle bijvoegen. Dat werkt simpelweg noch met den huidige firmware, dus jouw hebt nuchter ene bluetoothadapter nodig. 

AirPods aan den PS4 samenkoppelen

Wanneer den verkiezing voordat ene bluetoothdongle vervaardigd is plus hij arriveert, pak jouw hem uit plus sluit jouw hem aan op jouw PS4. Op den dongle zit waarschijnlijk ene synchronisatieknop, waarmee diegene gekoppeld wordt aan den AirPods-oordoppen. Hoe ie synchroniseren precies werkt, ligt zowel aan den dongle zelf. Dus lees even den handleiding voort voordat den zekerheid, zodat jouw inderdaad dof ten ijs komt.

Open nu den oplaadcase van den AirPods (plus mits jouw ene ander setje oordoppen tweedehands: zet diegene oordoppen te den koppelmodus) plus zorg ervoor dat beide toestellen mekaar vinden. Zodra den AirPods zoeken plus den dongle te den koppelstand staat, wordt veelal via led-lampjes gecommuniceerd overheen den stand van zaken. Eentje knipperend led-lampje op den adapter wijst hoogstwaarschijnlijk op ie waarheid dat er nog gezocht wordt zoals oordoppen, dus geef ie toestel even den tijdstip. Zodra dat lampje opgehouden is met knipperen, is den waarschijnlijkheid vitaal dat ie samenkoppelen lukken is.

Zodra ie samenkoppelen lukken is, ga jouw zoals den instellingen van jouw PlayStation 4. Jij gaat dan zoals Toestellen > Audio-apparaten > Apparaatuitgang plus schenken ginds aan dat alle audio voortaan via den USB-koptelefoon moeten gaan. Jij kunt zelfs klaarmaken dat den AirPods eveneens fungeren mits microfoonoptie, waardoor jouw den oordoppen dus zowel mits volledige headset kunt usances. Diegene opties vind jouw zowel onder Audio-apparaten, maar dan onder den noemer Audio-ingang.


 • Xbox

  Microsoft maakt geen oude Xbox-games meer backward compatible 16 november 2021 15:11


 • Bad Robot

  Bulletstorm-producent aan den slag ter gamestudio van JJ Abrams 16 november 2021 14:11


 • Sea of Thieves

  Halo-schip keert terug te Sea of Thieves 16 november 2021 14:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nieuwe RTX 2060-kaarten van Gigabyte gelicenseerd 16 november 2021 14:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty-cheaters kunnen te alle CoD-games verbannen wordt 16 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader