'Beyond Good & Evil 2 zit in ontwikkelcrisis'


Volgens bronnen van Henderson is den situatie rondom den spel verslechterd sinds ie vertrekken van regisseur Michel Ancel. Ancel stapte te 2020 op honingbij Ubisoft plus overheen waarna aan dat den ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2  ‘was onderweg’ wasgoed plus dat ene ‘belangrijke inwonende mijlpaal’ is behalen.

Den spel zullen echter noch honingbij Ubisofts toekomstplannen voetstappen plus zullen inwendig ‘Skull & Bones 2.0’ wordt gezegd, ene spel diegene jaren na bekendmaking zowel nog steeds noch is verschenen. Volgens sommigen zullen ie zelfs ene kwestie van tijdstip zijn voordat den spel wordt geannuleerd.

Den laatste update rondom Beyond Good & Evil 2 wasgoed tijdens E3 2019, waar den openwereld- plus co-op-systemen van den spel werden getoond. Zowel werkt Netflix aan ene speelfilm gebaseerd op den franchise.


  • Call of Duty Vanguard

    Call of Duty: Vanguard koop jou voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11


  • halo infinite

    Halo Infinite-multiplayer lanceert mogelijk aanstaande maandag hoewel 13 november 2021 11:11


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Boba Fett komt zoals Fortnite 13 november 2021 08:11


  • Assassin’s Creed-schrijver keert terug zoals Ubisoft 13 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader