Grand Theft Auto-trilogie tijdelijk niet te koop of speelbaar op pc


Op pc wordt den gisteren uitgekomen heruitgave van den befaamde trilogie uitsluitend via den Rockstar-winkel verkocht, maar ginds is den collectie nu vergankelijk noch verkrijgbaar. Zowel is den Rockstar Spel Launcher ofschoon haast ene hele dag offline.

Rockstar liet via social media weten dat den Launcher “vergankelijk offline is voordat onderhoud”. Ter ene vervolgtweet twee uur geleden bedankte Rockstar ventilatoren voordat hun geduld plus liet ie handelsbedrijf weten nog immermeer bezig te zijn. Dat betekent dat zowel diverse andere Rockstar-games noch speelbaar zijn op pc.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition is sinds gisteren digitaal verkrijgbaar. Den spel is welnu te koop op PlayStation- plus Xbox-consoles, tevens Switch. Op 7 december verschijnen fysieke versies van den spel. Ter den collectie zitten vernieuwde versies van Grand Theft Automaat 3, Vice City plus San Andreas. 


 • Battlefield 2042

  Watten spelen wij dit weekend? 13 plus 14 november 12 november 2021 17:11


 • Battlefield 2042

  Voicechat op lancering noch te Battlefield 2042 vacant 12 november 2021 16:11


 • GTA Online

  Dubbele beloningen plus kortingen te GTA Online 12 november 2021 15:11


 • World of Warcraft: Shadowlands

  Blizzard onthult laatste volwassene update voordat World of Warfcraft Shadowlands 12 november 2021 14:11


 • Shin Megami Tensei 3: Nocturne

  Shin Megami Tensei 5 vanaf vandaag verkrijgbaar 12 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader