Forza Horizon 5 is de grootste Xbox Game Studios-lancering ooit


Dat meldt Aaron Greenberg van Xbox op Twitter. Hij bevestigde gisteren dat er tussentijds meer dan zes miljoen toneelspelers van den racegame zijn, watten neerkomt op “ene record voordat den grootste Xbox Spel Studios-lancering uiteindelijk”.

Forza Horizon 5 is sinds 9 november vacant op Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc, evenzo Xbox Spel Pass. Den spel wasgoed welnu hoewel enkele dagen voordien vacant voordat mensen diegene ene speciale editie hadden aangeschaft.

Gamer.nl gaf ie racespel ene 8,5: “Forza Horizon 5 is ene prachtige, gelaagde plus omvangrijke representatie van den globale autocultuur. Of jouw nu wilt driften te ene opgevoerde Supra of den supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet ie met verve.”


 • Marvel's Avengers

  Den eerste trailer van Spider-Man te Marvel’s Avengers 12 november 2021 08:11


 • Grand Theft Auto 4

  ‘Remaster van Grand Theft Wagen 4 verschijnt te 2023’ 12 november 2021 08:11


 • Halo Infinite

  Start van den Halo Infinite-campagne getoond 12 november 2021 08:11


 • Bovenaanzicht van de Playdate-handheld van Panic.

  Levering Playdate uitgesteld zoals 2022 12 november 2021 06:11


 • Rainbow Six Extraction laat twee vrienden voorbijgaand kosteloos meespelen 11 november 2021 17:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader