Microsoft wil investeren in meer casual en sociale games voor Xbox


Dat laat Xbox-hoofd Phil Spencer weten ter eentje vraaggesprek met Bloomberg. “Wanneer ik denken aan den genres diegene gewoon met Xbox wordt geassocieerd, hebben wij waarachtig Roblox, Minecraft, Fifa plusteken Fornite, maar wij willen blijven investeren ter meer sociale, casual content. Wij hebben omvangrijke ambities.”

Op watten voordat methode diegene investeringen plaatsvinden, specificeert Spencer noch, maar eentje van den mogelijkheden is ontwikkelaars plusteken uitgevers overnemen, zo kopt zowel Bloomberg ter. Microsoft heeft vroeger hoewel vermelde dat ie aanschaffen blijft exporteren nadat ie den afgelopen jaren bedrijven indien Bethesda’s moederbedrijf Zenimax, Obsidian, Double Fine plusteken Ninja Theory heeft gekocht.


 • Assassin's Creed Chronicles

  Assassin’s Creed Chronicles-trilogie nu kosteloos op pc te claimen 10 november 2021 10:11


 • Lies of P

  Op Bloodborne lijkende actiegame Lies of P getoond 10 november 2021 10:11


 • Sherlock Holmes: Chapter One

  Hang den speurneus uit ter Sherlock Holmes: Chapter One 10 november 2021 10:11


 • Final Fantasy 7 The First Soldier

  Meer dan eentje miljoen pre-registraties voordat FF7: The First Soldier 10 november 2021 10:11


 • Update: PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op eentje rij 10 november 2021 09:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader