Informatie over Battlefield 2042 gelekt door vroege speler


Afgelopen weekend claimde Reddit-bezoeker Aaronfrogger vroegtijdig toegang totdat den shooter te hebben verkregen via eentje bug. Daardoor kon hij zoals inherent zeggen ofschoon toegang krijgen totdat den spel via zijn pre-load op Xbox. Wegens ie te bewijzen plaatste hij gameplayclips. Hij vecht ter den spel tegen bots, daar den multiplayerservers nog noch voort andere toneelspelers bezocht kunnen wordt.

Hij heeft tijdelijk diverse afbeeldingen gelekt waaruit details overheen den volgende spel gehaald kunnen wordt. Zo is te zien dat den All Out Warfare-modus 22 wapens inhouden: drietal secundaire wapens, viertal SMGs, viertal assault rifles, twee LMG’s, drietal marksman rifles, drietal sluipschuttergeweren plus ‘utility’ wapens. Te eentje andere screenshot is ie spijskaart voordat ie afstemmen van wapens te zien. Hier, hier plus hier zijn nog eentje drietal kiek’s te zien.

Battlefield 2042 komt op 19 november uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Mensen diegene den Gold- plus Ultimate-editions van den spel hebben gereserveerd, ontvangen den volledige spel ofschoon vanaf 12 november. Vanaf dan is er zowel eentje tien uur durende testversie vacant voordat EA Play- plus Xbox Spel Pass Ultimate-leden.


 • Dragon Keep

  Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu vacant indien losstaande spel 09 november 2021 17:11


 • Electronic Arts

  ‘EA brengt klassieke franchise terug’ 09 november 2021 15:11


 • FIFA 22 header

  Nieuwe Fifa 22-patch nu zowel voordat consoles verkrijgbaar 09 november 2021 15:11


 • Gran Turismo 7

  Wagens afstemmen ter Gran Turismo 7 09 november 2021 14:11


 • Artwork van geannuleerd Batman Arkham Knight-vervolg opgedoken 09 november 2021 14:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader