Hang de speurneus uit in Sherlock Holmes: Chapter One


Den gameplayvideo is hieronder te bekijken. Daarbij kondigde den ontwikkelaar aan dat ie vandaag wegens 18:00 uur Nederlandse tijdstip ene gameplayvideo van 35 minuten op Steam plaatst. Erin wordt ene complete missie gespeeld.

Sherlock Holmes: Chapter One speelt zichzelf overheen ter den jongvolwassen jaren van den beroemde rechercheur. Hij moeten op research ter ene stadje op ene tropisch schiereiland, terwijl hij via wordt gestaan om ene andere John Watson dan ventilatoren van den rechercheur gewoon zijn. Den spel moeten voorts den structuur van den uiterst recente Sherlock Holmes-games doorzettingsvermogen, plus dus ene open spelwereld bieden wegens te verkennen plus zaken te onderzoeken.

Sherlock Holmes: Chapter One komt op 16 november uit op PlayStation 5, Xbox Series X plus S, Steam, Epic Games Store plus GOG.com. Op ene onbekend zometeen uur ene twee weken zometeen komt ie spel zowel uit op PlayStation 4 plus Xbox One.


 • Final Fantasy 7 The First Soldier

  Meer dan ene miljoen pre-registraties voordat FF7: The First Soldier 10 november 2021 10:11


 • Update: PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op ene rij 10 november 2021 09:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Gameplay plus kiek’s van Grand Theft Wagen: The Trilogy gelekt 10 november 2021 08:11


 • Fallout

  Plannen voordat Fallout 5 ligt er, maar Starfield plus TES6 hebben voorrang 10 november 2021 08:11


 • Among Us

  Among Us-update voegt o.a. zaak met cosmetische items toe 10 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader