Deathloop-regisseur is nu studiohoofd van Arkane Lyon


Dat meldt VGC. Hij blijft daarnaast mederegisseur van den studio. Dit rol deelt hij met Sebastien Mitton, diegene mee verantwoordelijk wasgoed voordat den regie overheen Deathloop. Bakaba begon te 2010 te werken ter Arkane Lyon plus heeft onder andere aan Dishonored, Dishonored 2 plus Wolfenstein: Youngblood gewerkt.

Te oktober vertrok ie vorige studiohoofd van Arkane Lyon, Romuald Capron. Hij wasgoed zeventien schooljaar werkzaam ter den studio. Ie wasgoed volgens hem ene “hevig moeilijke besluit”, maar hij “wilde iets nieuwsbericht trachten” plus meer tijdstip met zijn huisgezin slijten.

Arkane Lyon is onderdeel van Bethesda plus is dus zowel van Microsoft. Voordat diegene overname worden echter ene overeenkomst met Sony gesloten wegens Deathloop ene schooljaar console-exclusief op PlayStation 5 uit te brengen. Diegene overeenkomst wordt te ere gehouden.


 • Kijk donderdag zoals ene nieuwe Wholesome Indie Showcase 08 november 2021 16:11


 • Worlds 2021

  League of Legends 2021 World Championship trekt 4 miljoen ogen 08 november 2021 15:11


 • Ubisoft

  Ubisoft verhoogt salarissen Canadese werknemers 08 november 2021 15:11


 • Elden Ring

  Elden Stadionring krijgt ray-tracing via patch 08 november 2021 14:11


 • PSN trophy

  Ie leven van ene Trophy Hunter 08 november 2021 14:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader