Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu beschikbaar als losstaande game


Dat hebben 2K Games plusteken Gearbox aangekondigd. Den standalone spel, diegene den subtitel A Wonderlands One-Slok Adventure draagt, moeten rond den 10 euro kosten plusteken is verkrijgbaar op Xbox One plusteken PlayStation 4, Xbox Series plusteken PS5 via backward compatibility plusteken pc via Steam plusteken Epic Games Store. Op den Epic Games Store is den spel totdat 16 november zelfs kosteloos te claimen.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep verscheen origineel te 2013 voordat Borderlands 2 plusteken worden gezegend wegens diens gevarieerde gameplay plusteken origineel vertelsel. Den standalone versie bevatten den gehele uitvergroting, ook nieuwe lot plusteken cosmetische items.

Voorheen worden ofschoon Tiny Tina’s Wonderlands aangekondigd, eentje compleet nieuwe spel rondom Borderlands-personage Tiny Tina. Diegene spel verschijnt op 25 maart 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles plusteken Epic Games Store. Straks te ie schooljaar komt den spel zowel zoals andere digitale pc-winkels.

Dragon Keep

 • Electronic Arts

  ‘EA brengt klassieke franchise terug’ 09 november 2021 15:11


 • FIFA 22 header

  Nieuwe Fifa 22-patch nu zowel voordat consoles verkrijgbaar 09 november 2021 15:11


 • Gran Turismo 7

  Wagens afstemmen te Gran Turismo 7 09 november 2021 14:11


 • Artwork van geannuleerd Batman Arkham Knight-vervolg opgedoken 09 november 2021 14:11


 • The Tomorrow Children

  Q-Games gaat verfrissend leven te The Tomorrow Children pijpen 09 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader