'Nieuwe Sonic-game heet Sonic Frontiers en bevat open wereld'


Te mei kondigde Sega reeds aan dat ie aan eentje nieuwe Sonic-game werkt diegene volgend schooljaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles, Switch plusteken pc moeten verschijnen. Meer details werden waarna echter noch onthuld.

Medio oktober liet eentje anonieme lekker via 4chan – te zien via Reddit – echter weten dat den spel Sonic Frontiers zullen gaan heten. Hij claimde daarbij dat ie spel eentje open wereld zullen bevatten, vergelijkbaar met Zelda: Breath of the Wild.

Sega heeft dit verwittiging nog noch bevestigd. Nu is echter welnu vertrouwd dat ie handel eentje label genaamd ‘Sonic Frontiers’ heeft vastgelegd. Dat maakt ie waarschijnlijk dat den nieuwe spel zo gaat heten plusteken geven dus zowel meer gewicht aan den geruchten overheen eentje open spelwereld.


 • Dragon Keep

  Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu vacant indien losstaande spel 09 november 2021 17:11


 • Electronic Arts

  ‘EA brengt klassieke franchise terug’ 09 november 2021 15:11


 • FIFA 22 header

  Nieuwe Fifa 22-patch nu zowel voordat consoles verkrijgbaar 09 november 2021 15:11


 • Gran Turismo 7

  Wagens bijstellen ter Gran Turismo 7 09 november 2021 14:11


 • Artwork van geannuleerd Batman Arkham Knight-vervolg opgedoken 09 november 2021 14:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader