Op verzoek: De moeilijkste Achievements en Trophies aller tijden


Ter den rubriek Op Verzoek schrijven den stagiairs van Power Unlimited plusteken Gamer.nl overheen den onderwerpen diegene jij graag wil oplezen. Max van Ekelenburg plusteken Jari Klapwijk plekken ter elke zending ene nieuwe poll met viertal verschillende onderwerpen. Ie is aan den lezers wegens te defini waar zij induiken. Ie stellingname van dit wetsartikel is dan zowel gebaseerd op den winnaar van den vorige poll.

Hoewel er zowel toereikend Achievements plusteken Trophies zijn diegene uitgerekend hevig gemakkelijk zijn te behalen, ligt den werkelijke uitdaging natuurlijk ter ie behalen van den exemplaren diegene ie uiterste van gamers vergen. Met onderstaande voorbeelden lukt dat welnu. Den Achievements plusteken Trophies ter dit wetsartikel zijn trouwens noch vanaf se den tien uiterst zeldzame voorbeelden.

My Kung Fu is Stronger – Mortal Kombat

Dit Achievement is eenzaam voordat den fanatiekste Mortal Kombat-veteranen. Voordat My Kung Fu is Stronger op den Xbox 360 plusteken den PlayStation 3 krijgt den controller ie stoer voordat zijn uitzoeken. Den Achievement of Trophy komt ter beeld indien jou honderdtal potjes wint, honderdtal fatalities uitvoert, honderdvijftig x-rays doet plusteken tienduizend liter bloed zever… met elk van den 28 personages ter den spel. Dat klinktals gekkenwerk, maar ginds blijft ie noch onder: den speler moeten namelijk zowel 24 uur gespeeld hebben met elk personage. Dat kost op z’n minst 672 uur spelen. Dat levert dan welnu den grandioze prijs van Gamerscore van 60 op. Er zijn trouwens welnu omgangsvormen wegens den Achievement watten makkelijker te maken. Zo is ie mogelijk wegens ene tweede controller aan te sluiten plusteken potjes van jezelf te ‘zegevieren’.

World Champion – Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter

Werkelijke Trophy-jagers hebben ene gruwelijke hekel aan exemplaren diegene onderbeen online te halen zijn. Den shooter Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter heeft ginds laklaag aan: voordat den World Champion-Trophy is ie den bedoeling dat den speler den nummer één van den wereld wordt ter den online klassementen. Wegens dit te penetreren zijn onvervalst duizenden uren speeltijd nodig plusteken dan is ie nog maar den vraag of ie lukt. Ter 2020 waren er nog steeds toneelspelers diegene ene poging waagden wegens den Trophy of Achievement hierbinnen te visvangen.

Emperor! – The Elder Scrolls Online

Wegens keizer te wordt ter The Elder Scrolls Online plusteken den bijbehorende Achievement of Trophy te ontvangen, willen toneelspelers samen met hun alliantie alle forten wegens den Imperial City heen overnemen

wegens den stad te omsingelen. Dit vereist ene hooggelegen niveau van coördinatie (of onverstandig geluk), watten simpelweg afwezig is op den meeste pvp-servers.

Daarnaast willen toneelspelers na den zegepraal onder ie laatste fort den meeste ‘Alliance Points’ ter totaal hebben wegens totdat keizer te wordt bekroond. Dit ontvangen toneelspelers voort den meeste vijanden voltooid te slachten, vrienden te promoten plusteken kastelen te veroveren. Men moeten dus ter feite ene van den uitgelezene ESO-spelers zijn plusteken ene menigte trouwe teamgenoten wegens zichzelf heen hebben, plusteken dat alles zowel nog ooit op ie juiste uur. Nemen vijanden ene slot overheen voordat jou alliantie den stad omsingelt? Dan verandert ie vaak ter ene kat-en-muisspel watten uren of zelfs dagen schenkkan duren.

The Dark Soul – Dark Souls

Dark Souls stond vroeger beroemd indien onmogelijke pijnsimulator, volmaakt voordat toneelspelers diegene zichzelf willen pijnigen. Tegenwoordig is dit gamereeks ene stuk bekender onder ie uitgestrekte publiek plusteken hebben veel toneelspelers voort dat ie vooral ene kwestie is van geduld hebben plusteken attaqueren van vijanden leren kennis. Wegens den ‘The Dark Soul’-Achievement vrij te spelen ter den Dark Souls: Prepare to Diegene Edition, moeten den speler alle andere Achievements of Trophies hierbinnen ie spel behalen. Dit houdt ter dat men elk van den “Verzamel alle __” uitdagingen moeten voltooien met ene onderbeen personage.

Vaststellen items hebben meerdere varianten, waarvoor den spel dus meerdere omkeren uitgespeeld moeten wordt. Met ene reisleidster plusteken video of twee paraat lijkt ie misschien noch zo intimiderend, maar ene opbergblik op YouTube-video’s uit 2011 toont dat toneelspelers hevig veel moeite hadden met den spel. Zowel zijn er talloze GameFAQS-berichen online diegene bewijzen dat destijds zelfs ie uitspelen van Dark Souls alhoewel ene indrukwekkende veer op iemands gamehoed wasgoed, laat staan ie veelvuldig verzamelen van alle geheime of verstopte items plusteken ie verslaan van den moeilijkste chefs.

LASO Master – Halo Master Chief Collection

Halo-campagnes op den voornaamst moeilijkheidsgraad staan beroemd wegens verschillende uitgangspunten onder verschillende gamers. Sommigen krijgen namelijk warme gevoelens onder herinneringen aan Halo 2 op Legendary, maar onder anderen flitsen ervarening van stukgebroken controllers plusteken gescheurde stembanden voort ie schoolhoofd. Wegens LASO Master te ontgrendelen mogen gamers op Legendary, met alle reserve uitdagingen (of: ‘Skulls’) aangevinkt, den volledige Halo Master Chief Collection uitspelen. Hoewel dit misschien noch even ingewikkeld klinkt indien keizer wordt van ene mmo pvp-server, vergt ie zowel ene compleet andere set vaardigheden. Voornamelijk den reactiesnelheid wegens vijanden hierbinnen momenten uit te schakelen, want veel kogels kost ie noch wegens Master Chief lekkage te prikken tijdens dit uitdaging.

Immortal – Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps is misschien welnu ene van den mooiste games uiteindelijk vervaardigd, maar den spel is zowel zeker noch vreesachtig wegens toneelspelers behoorlijk uit te dagen. Ie spel uitspelen is alhoewel vrij pittig, maar den Achievement ‘Immortal’ laat ie zweet onder veel toneelspelers schrede onvervalst uitbreken. Voordat dit Achievement moeten men den hele spel uitspelen zonder dood te gaan. Op welke moeilijkheidsgraad maakt noch uit. Den platformuitdagingen, enorme eindbazen plusteken den extreem moeilijke

ontsnappingssegmenten maken dit welhaast onmogelijk. Ene klein foutje schenkkan alhoewel snel resulteren ter ene pijnlijke dood. Dat ie ene hevig uitdagende vraagstuk is, blijkt welnu uit den statitieken: slechts 0,16 procent van alle Ori-spelers op Xbox is dit slagen.

Infinity Mode – Dead Rising

Voordat dit Achievement is ene geduldig persoon met ene verharden blaas nodig. Jou moeten namelijk veertien werkelijke uren non-stop voortduren ter den ‘Infinity mode’ van Dead Rising. Ter dit modus raakt hoofdrolspeler Open onveranderlijk ene ietsje van zijn leven vergeten. Dit zorgt ervoor dat toneelspelers actief moeten spelen wegens te voorkomen dat zij sterven, plusteken zo den tijdkring weer willen par. Vermag ie nog kwalijker dan dat? Jazeker: leegeten, waarmeespelers zijn gezondheid repareren, respawnt noch, sterke vijanden verschijnen op onverwachtse plekken plusteken absoluut iedereen is er op uit wegens Open wegens te leggen. Toneelspelers ontvangen voordat diegene veertien uur van hun beperkte tijdstip op bol noch eenzaam ene Achievement, maar zowel zowel virtuele witten boxers met rode hartjes.

Platinum – The Witness

Wegens den platinum-Trophy van The Witness op PlayStation te ontgrendelen, willen toneelspelers ene reeks willekeurig gegenereerde puzzels oplossen hierbinnen ene strikte tijdslimiet. Sommige puzzels ter den reeks hebben echter geen correcte uitkomst plusteken dat compliceert waar reusachtig. Toneelspelers willen rap raadsbesluiten welke puzzels hun tijdstip waard zijn plusteken welke puzzels zij huis weg kunnen permitteren wegens hierbinnen den gegeven tijdstip ene uitkomst te penetreren. Ene enkele onjuistheid ter ene puzzel betekent dat den reeks weer weer begint. Trouwens levert ie behalen van dit Trophy géén hartjesonderbroek op.

Messiah – Outlast 2

Ter den horrorgame Outlast 2 gaan toneelspelers indien verslaggever Blake Langermann op padachtige wegens den moord op ene zwangere vrouw te onderzoeken. Onderweg belandt men ter ene duisterheid vissersdorp met ene gestoorde sekte. Dat is op zichzelf alhoewel eng toereikend, maar den Achievement of Trophy ‘Messiah’ doet ginds nog ene flinke spade leeg. Ter donkere ruimtes is den camera Blake’s uitgelezene vriend, want ermee schenkkan hij ter ie duisterheid nog waar zien. Wegens Messiah te halen is ie noch toegestaan wegens den batterijen van den camera te verwisselen. Zijn zij wezenloos, dan wordt den speler aan zijn loterijlot overgelaten ter ie donkere vissersdorp vol gestoorden. Slechts één procent van Xbox-spelers wist dit Achievement te behalen.

Yes I am the real Garry – Garry’s Mod

Ene van den uiterst controversiële Achievements op Steam is ‘Yes I am the real Garry’ ter Garry’s Mod. Voordat diegene trofee moeten ene speler Garry Newman, den maker van den spel, tegenkomen op ene online server. Slechts drietal procent van den toneelspelers is dit slagen, omdat Garry noch zo actief meer is op Steam. Ter 2015 wasgoed er ene bug waardoor toneelspelers zichzelf voordat konden doet indien Garry. Diegene worden snel opgelost, zodat ie weer welhaast onmogelijk worden wegens den trofee te behalen. Ter 2018 nodigde ene menigte trofeejagers Newman uit voordat ene online sessie plusteken ging hij ter op diegene uitnodiging. Op diegene dag haalden 443 gebruikers den Achievement. Maar wanneer krijgen toneelspelers wederom ene mogelijkheid?

Hieronder staan weer viertal onderwerpen waaruit jou kunt uitzoeken waarover den stagiairs van Gamer.nl volgende keer schrijven. Bepaal zelf welk stellingname dat wordt:


 • eFootball 2022

  Eerste uitgestrekte eFootball 2022-update uitgesteld zoals volgend klas 05 november 2021 11:11


 • Riders Republic

  Riders Republic is vooral ene nieuwe Steep 05 november 2021 11:11


 • Humandkind-evenement Día den los Muertos begonnen 05 november 2021 10:11


 • Fortnite

  Jinx uit League of Legends zit nu ter Fortnite 05 november 2021 10:11


 • animal crossing new horizons

  Dataminers voorvallen alle nieuwe items ter Animal Crossing: New Horizons 05 november 2021 09:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader