Veel details Portal-modus Battlefield 2042 onthuld


Zoals vroeger ofschoon bekendgemaakt kunnen toneelspelers ter Battefield Portal, dat onderdeel is van ie volgende Battlefield 2042, op maps uit Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 plusteken Battlefield 3 zelf regels voordat potjes samenstellen. Zo zijn den wapens uit den verschillende games te uitpikken, kunnen eigenschappen van toneelspelers wordt gewendraken plusteken is ene logic editor cadeau.

Te ie wetsartikel vertelt Dice uitgebreid overheen Portal. Zo vermag men allerlei situaties uit oude Battlefield-games recreëren, maakt Portal tweedehands van ene interface via ene webbrowser plusteken vermag Portal zelfs tweedehands wordt ingevolge mensen diegene Battlefield 2042 noch hebben – men vermag dus zelf custom potjes maken plusteken diegene porties met mensen diegene den spel welnu spelen.

Battlefield 2042
Battlefield 2042

Op den kiek hierboven zijn den verschillende maps plusteken variaties daarop ter Portal te zien. Zowel is te zien dat er uit diverse gamemodi gekozen vermag wordt. Wanneer den modus plusteken opbergmap gekozen zijn, kunnen er allerlei modifiers wordt ingezet wegens bijvoorbeeld vriendelijk vuur plusteken aim assist aan plusteken uit te zetwerk. Voorts wordt zowel bots ondersteund diegene zowel ter PvE- indien PvP-situaties tweedehands kunnen wordt.

Ambitieuze toneelspelers kunnen daarnaast den Rules Editor opzoeken wegens hele specifieke details te defini. Hierin kunnen bijvoorbeeld gescripte situaties gecreëerd wordt. Te ie wetsartikel wordt nog veel voorts ter detail getreden overheen ofschoon ie voorgaande.

Battlefield 2042
Battlefield 2042

Hieronder is den nieuwe officiële trailer van Battlefield Portal te zien, ook ene video van jackfrags waarin impressies van Portal wordt gegeven.

Battlefield 2042 verschijnt op 19 november voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc. Op pc, PlayStation 5 plusteken Xbox Series X plusteken S zijn gevechten met 128 toneelspelers mogelijk – op Xbox One plusteken PS4 gaat ie wegens 64 toneelspelers plusteken kleinere maps.


 • Elden Ring

  FromSoftware toont ochtend gameplay van Elden Stadionring 03 november 2021 16:11


 • Nintendo 64

  Nintendo 64-controller voordat Switch totdat volgend klas volgeboekt 03 november 2021 14:11


 • ‘Donkey Kong krijgt inherent animatiefilm’ 03 november 2021 14:11


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt poot voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11


 • bonuslevel

  Dit wordt den volgende Mario-game plusteken Bonusbaby’s – Bonuslevel #69 03 november 2021 13:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader