'Donkey Kong krijgt eigen animatiefilm'


Dat claimt GiantFreakinRobot te hebben vernomen. Na den volgende Super Mario-animatiefilm, waar Donkey Kong zowel ene rol ter heeft, zullen den aap ene inherent speelfilm krijgen waarin hij wederom om Seth Rogen van stem wordt voorzien.

Zowel zullen andere leden den van den Kong-familie ter den losstaande speelfilm voorkomen. Mogelijk zullen ie wegens Cranky Krong gaan, diegene ter den volgende Super Mario-film gespeeld wordt om Fred Armisen.

Ter september maakte Nintendo vertrouwd dat den Super Mario-film op 21 december 2022 verschijnt. Chris Pratt verleent zijn stem aan Mario, Jack Black is, Seth Rogen is Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen’s Gambit) is Princess Peach plusteken Charlie Day (It’s Always Sunny ter Philadelphia) is Luigi.

Voorts spreekt Keegan-Michael Key den stem ter van Toad, Kevin Micahel Richardson den stem van Kamek, Fred Armisen den stem van Cranky Kong plusteken Sebastian Maniscalco den stem van Spike.

Nintendo kondigde vroeger reeds aan dat ie Super Nintendo World-gedeelte van Univeral Studios Japan uitgebreid wordt met Donkey Kong-attracties. Voorts gaan er reeds geruime tijdstip geruchten dat er ene Donkey Kong-game voordat Switch ter den maak is.


 • Nintendo 64

  Nintendo 64-controller voordat Switch totdat volgend klas volgeboekt 03 november 2021 14:11


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt onderstel voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11


 • bonuslevel

  Dit wordt den volgende Mario-game plusteken Bonusbaby’s – Bonuslevel #69 03 november 2021 13:11


 • Voice of Cards zet ie traditionele rollenspel op den kaartje 03 november 2021 12:11


 • Far Cry 6 Artwork

  Danny Trejo-missie te vroegtijdig aan Far Cry 6 toegevoegd 03 november 2021 11:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader