Diverse details over Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt


VGC zegt dit details vorige week van bronnen te hebben vernomen. Zo zullen den spel ene moraliteitssysteem hebben, mee meer goorheid te beeld dan verschillend plusteken verbeterde AI. Vijanden zullen nu zoals wonden op hun vlees verstrikken, schreeuwen plusteken vloeken plusteken realistischer reageren op den speler. Zowel zullen wapens kunnen ‘jammen’.

Den strijd zullen zichzelf uitlijnen op gevechten tegen den Colombiaanse kartels te den oorlog tegen drugs. Den strijd zullen ene stuk “ruiger” zijn dan ie eerste stukje, met veel gevechten te krappe ruimtes plusteken moeilijke beslissingen wegens te maken. Task Force 141 zullen terugkeren, zowel indien speelbare personages te den strijd indien operators te den multiplayer.

Infinity Ward zullen met den overkomst van Modern Warfare 2 zowel ene nieuwe schrijfmap voordat Warzone willen leveren. Waar ie te 2019 verschenen Verdansk op Modern Warfare wasgoed gebaseerd plusteken ie volgende Caldera op Vanguard, moeten den nieuwe schrijfmap gebaseerd zijn op Modern Warfare 2. Diverse locaties uit den spel wordt aan elkander gelinkt voordat ene uitgestrekte schrijfmap.

Den nieuwe Warzone-map wordt echter zowel tweedehands voordat ene nieuwe modus te Modern Warfare 2: ene mix tussen PvP plusteken PvE, vergelijkbaar met Hazard Zone uit ie volgende Battlefield 2042. Den nog naamloze modus zullen hoewel enkele jaren te ontwikkeling zijn plusteken laat toneelspelers ie samen tapen tegen ene computergestuurd karteling, terwijl er diverse doelen willen wordt behalen. Bronnen suggereerden dat den modus wellicht Zombies vervangt, maar dit is nog noch zeker.

Totdat slot meldt CVG dat men uiteindelijk werkte aan ene remaster van den multiplayer van den oorspronkelijke Modern Warfare 2, maar dat dit project opzij worden geschoven na ie welslagen van den te 2019 verschenen Modern Warfare. Diverse onderdelen van dit nooit uitgekomen remaster zullen echter zoals ie volgend klas te verschijnen Call of Duty: Modern Warfare 2 kunnen komen, waaronder maps plusteken wapens.

Activision Blizzard heeft voorgaande inlichting noch bevestigd. Dat gaat voorlopig zowel noch voorvallen, want aanstaande vrijdag staat den release van Call of Duty: Vanguard op stapel. Den spel komt dan uit op consoles plusteken pc.


 • Smash Bros. Ultimate

  Sakurai sluit ene nieuwe Smash Bros.-game noch uit 02 november 2021 16:11


 • Awesome Games Done Quick

  Games voordat Awesome Games Done Quick 2022 bekendgemaakt 02 november 2021 16:11


 • 180 miljoen mensen spelen elke maand Runeterra-games 02 november 2021 14:11


 • Schrede den tinten van wagen’s aan te Gran Turismo 7 02 november 2021 14:11


 • switch oled

  ‘Nintendo produceert 20 procent minder Switch-consoles wegens chiptekort’ 02 november 2021 14:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader