'Remaster van Red Dead Redemption is in ontwikkeling'


Dat claimt Chris van Rockstar Toestemmen, waar volgens DSOgaming voorheen vaker correcte inlichting overheen Rockstar-games vandaan is gekomen. Te den Franstalige video wordt specifiek gemeld dat ie geen complete remake is, maar dat den remaster welnu visuele verbeteringen bevatten, vergelijkbaar met den volgende remaster van den Grand Theft Wagen-trilogie. Er wordt noch geweld op welke platforms den remaster zullen verschijnen.

Red Dead Redemption verscheen te 2010 op PlayStation 3 plusteken Xbox 360. Den spel kreeg ene vergroting maar is daarna noch zoals andere platforms overgezet. Te 2018 verscheen welnu ie gezegend voortzetting Red Red Redemption 2.

Rockstar Toestemmen claimt verder zowel meer te weten overheen den ontwikkeling van Grand Theft Wagen 6. Nadat mede-oprichter Dan Houser vorig schooljaar is vertrokken erop Rockstar, zullen den ontwikkeling van den spel te feite helemaal weer zijn gestart. Den ontwikkeling zullen alles tenzij soepel verlopen.

Rockstar zelf heeft voorgaande geruchten logischerwijs noch bevestigd.


 • Grand Theft Auto: San Andreas

  Vr-versie GTA: San Andreas wordt doorheen LA Noire VR-team ontwikkeld 02 november 2021 08:11


 • Uncharted 3

  Naughty Dog blikt terug op tienjarig jubileum van Uncharted 3 02 november 2021 08:11


 • Modern Warfare

  Diverse details overheen Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt 02 november 2021 08:11


 • halo infinite

  Halo Infinite-map Streets onthuld 02 november 2021 08:11


 • Pokemon

  Pokémon Brilliant Diamond- plusteken Shining Pearl-clips vergelijken origineel met remakes 01 november 2021 15:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader