Fortnite over twee weken niet meer speelbaar in China


Den servers gaan dan namelijk voortdurend offline, zo valt op den officiële webstek te oplezen. Fortnite China is eentje aangepaste versie van den Fortnite diegene men elders ter wereld speelt plus wasgoed den afgelopen drietal schooljaar speelbaar.

Hoewel er geen officiële reden wordt gegeven voordat ie offline halen van den spel, zullen den Chinese distributeur van den spel, Tencent, er volgens eentje prominente speler te weinig aan verdienen. Den spel mogen namelijk geen commerciële licenties bevatten plus den kosten wegens den servers online te vasthouden zullen daardoor te hooggelegen oplopen.

Toneelspelers onder den achttien schooljaar of mensen diegene noch hun werkelijke naam usances mochten schattig tussen 20:00 plus 21:00 uur te ie weekend ie spel spelen. Volwassen toneelspelers diegene hun werkelijke naam hebben geregistreerd konden welnu zonder restricties spelen.

Mensen kunnen nu nu geen nieuwe accounts registreren voordat den spel. Veel Chinese Fortnite-spelers zijn geschokt wegens den plotselinge boodschap.


 • Stars of Blood

  Artwork van geannuleerde Valve-game Stars of Blood gevonden 01 november 2021 11:11


 • dr mario

  Dr. Mario World vanaf vandaag noch meer speelbaar 01 november 2021 11:11


 • Sega

  Microsoft levert cloudtechnologie aan Sega 01 november 2021 11:11


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op eentje rij 01 november 2021 10:11


 • Age of Empires 4 is eentje sprong vooruit zoals ie verleden 01 november 2021 09:11

Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader