Uncharted-regisseur Amy Hennig werkt aan een Marvel-game


Ter 2019 worden alreeds verstaanbaar dat Hennig, diegene voorheen werkte aan ene geannuleerde Strak Wars-game via Visceral Games plusteken EA, samen met voormalige EA-werknemer Julian Beak aan den slag ging via ene nieuwe gamedivisie van Skydance. Dat is ene filmproductiebedrijf, beroemd van films mits Strak Trek, Mission Impossible plusteken Terminator: Dark Fate. Ie team dat daarheen aan games werkt, heet Skydance New Media.

Ie wasgoed totdat nu echter noch verstaanbaar aan watten voordat spel Hennig plusteken haar team werkte. Na ene bericht van Marvel dus welnu: ie gaat wegens ene verhalende actie-adventuregame liggend ter ie Marvel-universum. Verhelderend is dat ie ene compleet uniek vertelsel moeten bevatten, maar meer details zijn er nog noch.

Er komen tegenwoordig steeds meer Marvel-games uit. Square Enix bracht vroeger Marvel’s Avengers uit plusteken lanceerde recentelijk Guardians of the Galaxy. Insomniac bracht Marvel’s Spider-Man plusteken Miles Morales uit plusteken werkt aan ene voortzetting, evenzeer ene spel rondom Wolverine. Xcom-ontwikkelaar Firaxis werkt terwijl aan den tactische rpg Midnight Suns.

Marvel

 • Cyberpunk 2077

  Alle Cyberpunk 2077-updates zijn uitgesteld zoals 2022 30 oktober 2021 11:10


 • moving out

  Den Xbox Live Games with Gold van november zijn beroemd 30 oktober 2021 11:10


 • Ene nieuwe trailer van ie tweede The Witcher-seizoen 30 oktober 2021 11:10


 • After The Fall

  Vr-game After the Fall komt op 9 december uit 30 oktober 2021 11:10


 • Subnautica

  Handel achter PUBG koopt Subnautica-ontwikkelaar op 30 oktober 2021 11:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader