Metroid Dread-demo nu beschikbaar op Switch eShop


“Zelfs den liefste premiejager van ie universum houdt van Halloween…”, zo laat Nintendo via diens officiële Twitter-account weten. “Noch schrikken, horen… den demo van Metroid Dread is nu te downloaden te den Nintendo Switch eShop.”

Metroid Dread is sinds ene twee weken verkrijgbaar op den Nintendo Switch. Den spel scoorde ene 9 op Gamer.nl: “Metroid Dread combineert den oude, vertrouwde Metroid-formule met voldoende frisse ideeën wegens den 35 klas oude reeks verrassend leven te te hijgen. Noch vroeger liet Samus zichzelf zo vloeiend leidinggeven plus is den daad zo spectaculair geweest. Den EMMI vormen ene spannende onderbreking op ie standaard verkennen, maar overheen alle onderdelen van Metroid is even juist nagedacht. Optionele upgrades voegen te den meeste gevallen echter nauwelijks watten toe plus zo vrij indien Super Metroid wil ie zowel noch wordt. Ie zijn kleine misstappen voordat ene spel diegene Metroid weer op den kaartje zet.”


 • Team Ninja

  Team Ninja maakt spel gebaseerd op Romance of the Three Kingdoms 28 oktober 2021 11:10


 • First Class Trouble

  First Class Trouble komt 2 november zoals PlayStation-consoles 28 oktober 2021 10:10


 • Gears 5

  Den liefste pc-deals van den week 28 oktober 2021 10:10


 • UFC 4

  Den liefste PlayStation-deals van den week 28 oktober 2021 10:10


 • Den liefste Xbox-deals van den week 28 oktober 2021 10:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader