Assassin's Creed Infinity wordt geen free-to-play-game


Dat heeft Ubisoft bevestigd. Lopend den bekendmaking van diens kwartaalcijfers worden Ubisoft gevraagd of ie voordien aangekondigde spel free-to-play zullen wordt, zeker omdat ie handel te mei dit schooljaar aangaf meer free-to-play-games uit te geven.

“Ie wordt noch free-to-play plusteken den spel krijgt veel narratieve elementen”, aldus CEO Yves Guillemot. “Ie wordt ene hevig innovatieve spel, maar ie inhouden zowel alles watten toneelspelers vooruitzien van Assassin’s Creed-games, alle elementen waar zij van vasthouden. Ie wordt ene gigantische spel maar met veel elementen diegene hoewel te vorige games zaten.” 

Chief financial officer Frédérick Duguet liet weten dat Infinity nog “te ene vroegtijdig stadium van ontwikkeling” is. Ie handel gaf dan zowel geen schatting van wanneer gamers ie spel kunnen vooruitzien.

Te juli dit schooljaar gaf Ubisoft aan dat ie aan Assassin’s Creed Infinity werkt. Den ontwikkeling wordt geleid voort ene cross-studio bestaande uit Ubisoft Montreal plusteken Ubisoft Quebec. Den studio, diegene wordt aangestuurd voort Marc-Alexis Côté, moeten den toekomst van den franchise defini. Meer details zijn er noch, maar volgens geruchten is ie ene online spel waarin meerdere historische tijdvakken zitten verwerkt. Ie spel zullen, nipt indien bijvoorbeeld Fortnite, continue veranderen.

Assassin’s Creed Valhalla, ie uiterst recente portie te den reeks, is daarbij uitgeroepen totdat den één na uiterst winstgevende spel te den geschiedenis van Ubisoft. 


 • Twee Lara Croft-games komen zoals Nintendo Switch 29 oktober 2021 09:10


 • Call of Duty Warzone

  Nieuwe Call of Duty: Warzone-map komt op 2 december uit 29 oktober 2021 08:10


 • Facebook werkt aan nieuwe vr-headset Project Cambria 29 oktober 2021 08:10


 • Grand Theft Auto: San Andreas

  Vr-versie van Grand Theft Automaat: San Andreas komt zoals Oculus Quest 2 29 oktober 2021 08:10


 • Battlefield 2042

  Video toont trio maps uit Battlefield 2042 29 oktober 2021 08:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader