Dr. Dre werkt aan nieuwe muziek voor een Grand Theft Auto-game


Dat vertelt hij aan den Rolling Stone Music Now-podcast. Snoop meldt dat ie gaat wegens naslag “dat verbonden is aan den GTA-game diegene uitkomt”, plus dat hij zelf zowel op eentje veel tracks te horen is. “Ik weet dat hij ter den studio is plus hij geweldige naslag maakt. Eentje gedeelte van diegene naslag wordt via den GTA-game uitgebracht.”

Snoop meldt echter noch wegens welke spel ie gaat. Ter november komt bijvoorbeeld Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition uit, met erin remasters van GTA 3, Vice City plus San Andreas. Volgend schooljaar komt Grand Theft Automaat 5 zoals PlayStation 5 plus Xbox Series X plus S. Ie is mogelijk dat den naslag voordat één van diegene games bestemmen is – mogelijk vallen watten nummers uit den oorspronkelijke versies van den games overheen wegens problemen met licenties.

Ie is daarnaast zeer waarschijnlijk dat Rockstar zowel aan Grand Theft Automaat 6 werkt, alreeds is ginds nog niets overheen vertrouwd.


 • Werken met Guerrilla plus Bandai Namco: ter gesprek met visual artist Rocky Schouten 28 oktober 2021 12:10


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus kennisgeving op eentje rij 28 oktober 2021 11:10


 • Bestandsgrootte van Call of Duty: Vanguard op consoles vertrouwd 28 oktober 2021 11:10


 • Apple Music

  Apple Music nu vacant op PlayStation 5 28 oktober 2021 11:10


 • Metroid Dread

  Metroid Dread-demo nu vacant op Switch eShop 28 oktober 2021 11:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader