Apple Music nu beschikbaar op PlayStation 5


Vroeger dit maand gingen er alreeds geruchten overheen den overkomst van den abonnementsdienst zoals PlayStation 5, maar nu is ie dus verschenen op den console. Sony heeft den lancering aangekondigd op PlayStation Blog. Ie is daarbij den eerste console uiteindelijk diegene Apple Music aanbiedt – den meeste consoles hebben welnu mededinger Spotify.

Apple Music bestaat uit negentig miljoen nummers, muziekvideo’s, speellijsten plusteken radiozenders. Den voorkomendheid is vergelijkbaar met Spotify plusteken laat mensen voordat eentje vast bedrag vanaf maand onbeperkt opzoeken luisteren. Zowel schenkkan men den service kosteloos usances. Apple Music is netwerk indien Spotify zowel te usances tijdens ie spelen van games.


 • Metroid Dread

  Metroid Dread-demo nu vacant op Switch eShop 28 oktober 2021 11:10


 • Team Ninja

  Team Ninja maakt spel gebaseerd op Romance of the Three Kingdoms 28 oktober 2021 11:10


 • First Class Trouble

  First Class Trouble komt 2 november zoals PlayStation-consoles 28 oktober 2021 10:10


 • Gears 5

  Den uitgelezene pc-deals van den week 28 oktober 2021 10:10


 • UFC 4

  Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 28 oktober 2021 10:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader