Neem het op tegen de Banished in Halo Infinite


Den Banished zijn den vijanden waar Master Chief – plus dus toneelspelers – ie te Infinite tegen tapen op Zeta Halo. Te den trailer laat Escharum, den voorman van den Banished, weten dat den vernietiging van den mensheid nabij is. Zowel Master Chief komt nog even voorbij.

Vroeger dit week liet 343 Industries voordat ie voorgerecht te meer dan eentje klas tijdstip beeldhouwwerken zien van den strijd van Halo Infinite. Den spel komt op 8 december uit op Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc. Zowel verschijnt Halo Infinite dan op Xbox Spel Pass te staan. Den multiplayer is echter geheel kosteloos voordat iedereen.


 • Inscription

  Inscryption is noch watten jou verwachten, maar dat had jou vast alreeds verwachten 27 oktober 2021 11:10


 • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

  PlayStation Plus-games van november mogelijk gelekt 27 oktober 2021 11:10


 • Blizzcon

  Blizzcon start volgend klas geannuleerd 27 oktober 2021 10:10


 • Pikmin Bloom

  Limousine-game Pikmin Bloom uitgebracht te Australië plus Singapore 27 oktober 2021 09:10


 • Shadow Warrior 3

  Shadow Warrior 3 uitgesteld zoals 2022 27 oktober 2021 09:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader