Inscryption is niet wat je verwacht, maar dat had je vast al verwacht


Dat geldt trouwens noch voordat iedereen: op ie Steam-forum van zijn nieuwe spel Inscryption zijn meerdere klagende toneelspelers te vinden, diegene ontevreden zijn omdat den spel noch is watten zij worden voorgespiegeld. Wie geen research doet zoals den ontwikkelaar plusteken den trailer met zijn ogen sluit bekijkt, zullen zoals verontschuldiging van den Steam-pagina plusteken zijn tags zomaar kunnen denken dat dit waarlijk ene ‘gewone’ roguelike deckbuilding escaperoom is.

Plusteken dat is ie zowel, totdat op zekere hoogte. Jij begint den spel aan ene tafel ter ene duistere blokhut, met tegenover jouw ene verbeten opendag diegene jouw dwingt totdat ene wedstrijdje kaartspel. Hij vouwt ene routekaart voordat jouw uit diegene doet denken aan Slay the Spire, waarbij jouw kiest welke voorval jouw tegen wilt stappen. Denken aan ie uitzoeken van nieuwe kaartspel voordat jouw deck, zij speciale krachten meesturen, ene kamp met ene vreemde chef of ene kampvuur wegens te uit te uitrusten.

Toegangsbewijs leggen

Ie kaartspel zelf is simpel, maar zit verrassend stevig ter mekaar. Beide toneelspelers hebben viertal lege vlakken voordat zichzelf, waar zij allerlei figuren uit ie fauna op kunnen spelen. Dieren indien wolven, slangen plusteken beren vergen welnu ene offerande wegens op tafel te kunnen verschijnen. Jij begint daarom veelal met ene eekhoorn, diegene jouw opoffert voordat één bloeddruppel waarmee jouw bijvoorbeeld ene hert kunt spelen.

Aan ie staart van jouw spelletje vallen reeds jouw dieren ie vakje tegenover zichzelf aan. Mits daarginds niemand staat wegens te verweren, gaat den schade onmiddellijk zoals jouw tegenstander op ene weegschaal. Ene interessant concept: ie gaat er noch wegens hoeveel schade jouw ter totaal doet, maar wegens ie helemaal toestaan zakken van den weegschaal. Tijdens 0-5 heb jouw gewonnen, maar ie schenkkan uiteindelijk zowel zomaar 20-25 wordt.

Alreeds diegene kaartspel hebben verschillende vaardigheden plusteken lopend ie spel wordt er steeds meer regels toegevoegd. Vogels vliegen overheen jouw verweerschrift heen, haaien zwemsport onder water indien jouw noch aan den spelletje bent plusteken egels prikken terug indien zij wordt aangevallen. Den bonte verzameling dieren resulteert ter ene tactisch spel, waar jouw huwelijk even voordat moeten gaan zitten wegens ie onder den knie te krijgen.

Diepere verachtelijk

Is dat alles? Nee: jouw kunt zowel nog van den speeltafel verheffen wegens diegene duistere blokhut te verkennen. Den kleine ruimte zit vol met puzzels plusteken vreemde voorwerpen, plusteken ene deur waar onveranderlijk ene licht achter knippert. Watten zit er ter diegene koekoeksklok? Plusteken hoe maak jouw den lades van diegene kastje open? Zullen iets ter dit ruimte jouw promoten wegens te weggaan aan diegene creep met zijn zonderling kaartspel?

Is dat dan welnu alles? Nee, nog steeds noch! Jij krijgt reeds snel den indruk dat er hier nog veel meer aan den hand is wanneer den kaartspel ter jouw deck tegen jouw opstarten te praten. Inscryption zit vol met twists plusteken zonderling afslagen, maar ie zullen zonde zijn wegens alles ter ene recensie te verklappen. Plusteken zowel onnodig: indien jouw Daniel Mullins reeds weten, dan weet jouw dat dit spel nog veel meer ter petto heeft.

Verwachten ie onverwachte

Dat is zowel ene ietsje waar den schoen wringt: dat verbijsterende plusteken verontrustende intu van den eerste keer dat jouw Pony Island speelde, is noch meer na te bootsen. Ie is natuurlijk zowel ene onmogelijke probleem voordat Mullins. Hoe verras jouw ene speler diegene reeds verwachten wegens verrast te wordt? Ie helpt daarbij noch dat hij ene tal trucjes uit zijn vorige games hier weer herhaalt.

Op diegene twee herhalingen na zijn Mullins plusteken zijn team welnu weer ene oeverloze rivierbron van creativiteit. Op ie uur van schrijven loopt er zelfs ene heuse ARG, waarbij toneelspelers uit den community den laatste geheimen van den spel trachten te ontwarren ingevolge allerlei puzzels ter den werkelijke wereld op te lossen. Twee van hoen hadden uiteindelijk zelfs ene ontmoeting met Mullins, diegene hoen vervolgens ene floppydisk met ene hint overhandigde.

Inscryption zit vol met twists plusteken zonderling afslagen, maar ie zullen zonde zijn wegens alles ter ene recensie te verklappen.

Zowel indien jouw jouw daarginds noch te aan wilt sluiten, lukt ie Inscryption wegens jouw meerdere omkeren op ie verkeerde bot te zetwerk. Den diepere liggen zijn bovenmatig wieg wegens te volgen, waarbij den spel steeds dieper ter zijn inherent creepy sfeertje duikt. Nogmaals: wij willen niks verklappen, maar den spel is noch verschrikt wegens zeer vreemde keuzes te maken. Zij pakken noch iedereen even was uit, maar zij zijn ter ieder geval welnu onverwacht, plusteken dat is reeds intact slim.

Hoe fascinerend ie zowel is wegens reeds diegene twists te geoefend, uiteindelijk blijft ie eerste gedeelte van den spel welnu ie uiterst beklijven. Den stelsel zoals ie mysterie wasgoed leuker dan den ontrafeling ervan, reeds is ie welnu ene trektocht diegene zeer den moeite waard is. Na ie vertelsel van ene uurtje of tien ben jouw ter ieder geval volledig van den toegangsbewijs.

Inscryption is nu verkrijgbaar op pc.


  • guardians of the galaxy

    Marvel’s Guardians of the Galaxy is den grappigste spel van ie schooljaar 25 oktober 2021 15:10


  • Den Jlab Talk Go is ene minuscule vooruitgang op den microfoon van jouw gameheadset 24 oktober 2021 09:10


  • eastward

    Eastward is noch veel meer dan schitterend 22 oktober 2021 13:10


  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes werkt indien spel én indien vertelsel 21 oktober 2021 16:10


  • Den Heldendicht H6Pro Open -gamingheadset slaat den schap mis 21 oktober 2021 12:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader