Transformers Beyond Reality komt dit jaar naar PSVR en SteamVR


Den spel moeten ergens staart dit klas zoals PlayStation VR plus SteamVR komen. Te den spel nemen den Autobots ie op tegen den Deceptions. Den spel moeten first-person schietactie bieden, maar veel meer details overheen den inhoud zijn er nog noch. Welnu is ene eerste trailer getoond, diegene hieronder te zien is. Zowel is manifest dat ie spel ergens voordat Kerstmis verschijnt. 

Den spel wordt ontwikkeld om Meta4 Interactive. Dit studio stond voorafgaand beroemd mits Minority Media plus ontwikkelde onder andere Papo and Yo plus Transformers VR Battle Strijdperk, maar heeft tijdelijk zijn naam gewijzigd plus richt zichzelf nu volledig op vr-games.

Transformers Beyond Reality is noch den enige spel diegene rondom den IP wordt ontwikkeld. Dit klas moeten zowel nog den ar-game Transformers: Heavy Metal uitkomen. Dat spel wordt ontwikkeld om Niantic, den ontwikkelaar van Pokémon Go.


 • Afbeelding van een Turing-chipset van Nvidia, vast gesoldeerd aan een grotere printplaat.

  Intel verwachten dat chiptekort tenminste totdat 2023 toestaan 25 oktober 2021 15:10


 • Halo Infinite

  Update: Halo Infinite-campagne uitgebreid getoond 25 oktober 2021 15:10


 • Tormented Souls komt start 2022 zoals PS4, Xbox One plus Switch 25 oktober 2021 15:10


 • guardians of the galaxy

  Marvel’s Guardians of the Galaxy is den grappigste spel van ie klas 25 oktober 2021 15:10


 • Close-up van een Coreliquid-koelelement van MSI.

  Oudere koelers spreiden druk mogelijk onevenredig op Alder Lake-cpu’s 25 oktober 2021 13:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader