Charles Martinet: 'Ik wil Mario van stem voorzien tot ik dood neerval'


Dat meldt hij tijdens ene Q&A-sessie op den Fan Expo Canada: Limited Edition. Martinet spreekt ofschoon dertig klas den stem ter van Mario plus enkele andere personages uit ie Mario-universum, waaronder Luigi, Waluigi plus Wario.

Waarna ene fan aan Martinet vroegtijdig hoelang hij wegens wil blijven gaan met dit werkgelegenheid, antwoordde hij: “Ik wil Mario van ene stem voorzien totdat ik dood neerval. Maar mits ik ie uiteindelijk noch meer schenkkan uitvoeren, zou ik vragen of Nintendo ene vervanger zoekt.”

Martinet onthulde zowel dat Super Mario Sunshine zijn favoriete Mario-game is. “Ik wasgoed er hevig slecht ter, maar ik vond den teken van den spel waarin jij ie schiereiland schoonmaakt hevig ja. Plus ie wasgoed gewoon hevig wieg.”

Meer responderen van Martinet zijn te vinden op The Spel Crater.


 • Vampyr

  PS5- plus Xbox Series-update voordat Vampyr uitgebracht 25 oktober 2021 11:10


 • Halo Infinite

  Halo Infinite-campagne wordt vanmiddag getoond 25 oktober 2021 11:10


 • Warner Bros. zullen aan Smash Bros.-achtige spel werken 25 oktober 2021 11:10


 • Darkest Dungeon 2

  Early Access-periode Darkest Dungeon 2 begint ochtend 25 oktober 2021 08:10


 • Resident Evil-personages Jill plus Chris nu vacant ter Fortnite 25 oktober 2021 08:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader