Razer Zephyr-masker was 'binnen minuten' uitverkocht


Den Razer Zephyr wasgoed origineel onthuld indien Project Hazel, lopend CES 2021. Ie conceptproduct trok hoge ogen, waarna Razer besloot ie mondmasker echt te serieproductie te nemen. Zodoende worden te den zomer eentje ‘beta’ aangekondigd plus doopte Razer den Project Hazel-noemer wegens totdat Zephyr.

Op ie huiseigen RazerCon worden den definitieve versie van Zephyr getoond. Ie fysieke ontwerp is ietwat aankunnen, den geïntegreerde microfoon-speaker-combinatie is komen te vervallen, maar den toezegging van eentje high-tech masker bleef rechtopstaand staan. Den Zephyr draagt nou eentje richtprijs van 99,99 dollar.

Op onder meer Twitter liet Razer weten dat den eerste Zephyr-oplage alreeds volgeboekt wasgoed. Noch veel straks volgde ie bulletin dat eentje tweede oplage vandaag nog te den verkoper zullen willen voetstappen; geïnteresseerden kunnen eentje automatische notificatie aanvragen op den Razer-website.

Rondom Razers sociale kanalen rouleren welnu klachten overheen ie verkoopproces. Sommige gamers kregen nooit eentje notificatie van ie nieuwsbericht, anderen zeuren weer overheen ondermaatse maatregelen tegen scalpers. Vooralsnog is vaag hoe vitaal Razers oplages zoal zijn — laat staan hoeveel daarvan zonder Azië plus den VS verkocht zullen wordt.

Foto van een vrouw met het Razer Zephyr-masker in de avond.

Den Razer Zephyr wordt te den markt gezet indien eentje luchtfiltrerend mondmasker, met vervangbare luchtfilters met 99% BFE-bescherming. Twee ventilatoren versterken den airflow in ie masker, terwijl den rgb-verlichting ie toestel eentje gamer-esque touch geven. 

Den Zephyr moeten (zonder Chroma-verlichting plus ‘Low-Energy’ ventilatie) eentje uur of acht meegaan, aldus Razer. Den zelfreinigde draagkoffer diegene op CES 2021 nog onthuld worden, lijkt te zijn vervallen, netwerk indien den ingebouwde stemversterking.


 • Den Jlab Talk Go is eentje minuscule vooruitgang op den microfoon van jou gameheadset 24 oktober 2021 09:10


 • Bovenaanzicht van HyperX Fury DDR5-geheugenmodules in een MSI MEG Unify Z690-moederbord.

  MSI verwachten 50-60 procent prijstoename voordat DDR5-geheugen 22 oktober 2021 16:10


 • Foto van Pat Gelsinger, huidig CEO van Intel.

  Intel-voorzitter: ‘vraag-aanbod hardware stabiliseert stap te 2023’ 22 oktober 2021 14:10


 • Render van de exclusieve Halo Infinite-versie van AMD's Radeon RX 6900 XT.

  Gelimiteerde Halo Infinite-videokaart onthuld 21 oktober 2021 16:10


 • Den Turtle Beach Recon 500 presteert op klankgebied veraf bovenin zijn prijs 20 oktober 2021 11:10Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader