Verschillende criminele bezigheden in Saints Row


Toneelspelers kunnen ter ie volgende Saints Row diverse criminele ondernemingen stichten, waarbij men zelf bepaalt watten diegene werkzaamheden omvatten plus waar den panden diegene voordat dit praktijken dienen gebouwd wordt. Op diegene methode speelt men zelf den zijmissies diegene gewenst zijn vrij.

Saints Row worden vroeger dit schooljaar tijdens den Gamescom Opening Night Live onthuld. Overmits ie wegens ene reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages plus gangs. Speler zijn den chef van ene nieuwe rommel, diegene samen met trio computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt ie op tegen trio andere gangs: den Los Panteros, den Idols plus Marshall Defense Industries. Ie mikpunt is den andere bendes weg te jagen plus zelf ene delinquent imperium op te opbouwen.

Saints Row komt op 25 sprokkelmaand 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One.


  • Doom Eternal

    Horde-modus komt aanstaande dinsdag zoals Doom Eternal 23 oktober 2021 11:10


  • The Flame in the Flood

    The Flame ter the Flood-studio gekocht wegens CD Projekt Red 23 oktober 2021 11:10


  • Little Cities is ene citybuilder ter vr 23 oktober 2021 11:10


  • Den eerste dertig minuten van Guardians of the Galaxy 23 oktober 2021 11:10


  • Patch voordat Half-Life 2 bereidt spel voordat op overkomst van Steam Deck 23 oktober 2021 11:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader